Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 1r equip de futbol de La Cala perd per 1 a 9 davant l'Amposta

17 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1247 reproduccions
El 1r equip de futbol de La Cala va perdre, aquest dimecres al vespre, davant de l'Amposta de 2a Catalana per 1 gol a 9. Els caleros sumaven així la tercera derrota de la pretemporada en quatre partits disputats, encara que les tres derrotes han arribat davant d'equips de superior categoria, com el Jesús Catalònia, el Camarles i l'Amposta.

Els de Subi es van avançar en el marcador, després que Toni Calafat aprofites una manca d'entesa entre el porter ampostí i la seva defensa, tot i que l'1 a 0 va durar poc. Els ampostins van aprofitar una sèrie de jugades desafortunades en defensa i la seva superioritat per anar decantant el marcador progressivament, fins a arribar a la golejada.

Novament, els caleros van necessitar la participació de jugadors juvenils, davant les dificultats per poder comptar amb la totalitat de la plantilla. En aquest sentit, Josep Subirats, entrenador de l'equip, no va sortir gaire satisfet del partit i amb poques conclusions positives, com sí que havia passat en compromisos anteriors.

«És veritat que ens vam avançar en el marcador, però el joc que jo pretenc, no ho vam poder fer, suposo que pel nivell del rival. Podem fallar, però mai per manca d'actitud. Aquest partit ens va anar bé per veure errors, abans que comenci la lliga, i poder rectificar. Vam intentar sortir tocant, però ens vam precipitar, vam perdre moltes pilotes i això al final penalitza molt», comentava el tècnic.

Més que la derrota, els locals van haver de lamentar les lesions Robert Brooksbank, David Morillo i Sergi Callau, aquesta darrera, de certa importància. Avui es podria saber quelcom més sobre l'abast de la lesió. «No pinta bé i perdrem un jugador important per a la categoria. Després d'una lesió com la de Sergi, el partit és el de menys», deia Subirats.

Diumenge, els caleros afronten una altra prova en el III Memorial Josep Pallarés davant de La Cava, un altre equip de 4a Catalana. El partit començarà a les 19.30 hores de la tarda.


respostes a "El 1r equip de futbol de La Cala perd per 1 a 9..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 163
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007