Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els amants de la música poden escollir aquest estiu entre una vintena de cursos

21 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1488 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar oferirà, el pròxim mes de juliol, una vintena de propostes formatives en diversos camps de la música com instruments, llenguatge musical, enregistrament d'àudio i, fins i tot, ball i dansa. Uns cursos que permet reforçar els coneixements adquirits durant el curs però d'una forma més distesa.

Entre les novetats destaca el curs de dansa 'Ballem la música del Rei Lleó', per a tots els infants i adults interessats a aprendre coreografies d'aquesta mítica banda sonora. També s'ofereix el curs 'Música en colors', en el que es treballen amb nens i nenes d'entre 6 i 9 anys, els conceptes sonors i rítmics a partir de colors.

Un altre curs interessant és el de 'Gravació i edició d'un tema musical', en el que des de l'estudi es treballa l'enregistrament d'una cançó.
La professora Anna Vizcarro ha explicat que «es tracta que entre tots facin una melodia, després el mestre els ensenyarà l'edició, un món més específic i diferent perquè això els alumnes no ho treballen des de l'aula d'aprenentatge musical, però l'estiu es tracta d'això de fer música d'una manera més diferencial».

A més s'ofereix formació en diferents nivells per a llenguatge musical i per a instruments com el clarinet, el piano, oboè, saxofon i d'altres vents com la trompeta i la trompa, percussió, piano i guitarra. Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a les oficines de l'EMMA o informar-se a emma@ametllamar.cat.


respostes a "Els amants de la música poden escollir aquest e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007