Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música obrirà la setmana vinent les seves portes perquè els futurs alumnes coneguin els ensenyaments i les instal·lacions

18 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1128 reproduccions

L'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar (EMMA) celebrarà, al llarg de la setmana vinent, unes jornades de portes obertes amb l'objectiu de mostrar l'àmplia oferta educativa, tant per a infants com per a adults. Durant les tardes, els interessats tenen l'oportunitat de fer un recorregut pel centre i veure in situ els ensenyaments.


L'EMMA ofereix cursos de sensibilització i de llenguatge –en nivell elemental, mitjà i professional–. La trompeta, l'oboè, el saxo, el trombó, la flauta, la guitarra, el violí, percussió i el piano configuren l'àmplia oferta d'instruments. A més, també hi ha l'opció de tocar al Conjunt Instrumental o cantar a la coral de l'Escola, per exemple.


La cap d'estudis de l'Escola de Música, Anna Vizcarro, ha recordat que «aquest és el moment per veure què és el que es fa dins. Sempre hi ha una mica de vergonya, però es tracta de vindre per gaudir amb nosaltres i que ens ho passem bé entre tots». Tots els horaris de les classes es troben disponibles a l'entrada de les aules.


Paral·lelament, del 22 al 30 de maig també s'obrirà el període de preinscripcions pel pròxim curs. Des de l'EMMA insisteixen en la necessitat de realitzar aquest tràmit per poder disposar de plaça.respostes a "L'Escola de Música obrirà la setmana vinent les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 267,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007