Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç de la llum

09 . Gen, 2015 a les 15:47
per otomas a La notícia del dia
1576 reproduccions
Les embarcacions d'encerclament del peix blau es troben en plena veda a l'Ametlla de Mar. Una aturada que es va iniciar el passat mes de desembre i que durarà fins a meitats de febrer quan desamarraran els caps al port per començar una temporada. Miquel Brull, President de al Confraria de Pescadors i representant del sector ha fet una balanç positiu de l'anterior temporada tot i que continua la manca de peix blau davant del litoral calero.
"Si fem balanç hem de dir que ha estat una temporada correcta. Però continuem arrossegant la problemàtica de la manca de peix blau a la nostra costa. Esperem que ens donin una explicació perquè cada dia molts llumeros han de fer molts quilòmetres  per poder sobreviure", subratlla  Miquel Brull, President de la Confraria de Pescadors i representant del sector.
Així, tot i que el volum de pesca i preu ha estat correcte sí que és cert que les set embarcacions de la llum de la Cala s'han hagut de desplaçar a Tarragona per poder sobreviure. Fet que afecta, de retruc, l'activitat i ingressos de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
Més optimisme presenta Brull davant del suport econòmic a les aturades biològiques que sembla que l'administració de l'Estat duu a bon ritme i que es podrà arribar acords definitius pels propers cinc anys aproximadament.
Pel que fa al seu càrrec com a President de la Confraria ha subratllat que el seu únic objectiu és treballar pel bé comú dels treballadors de la Cala.


respostes a "Balanç de la llum"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 956,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007