Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Propostes refrescants aquest estiu des de l'EMMA

17 . Jun, 2015 a les 14:01
per otomas a Ajuntament
2166 reproduccions
A les portes de l'estiu des de l'Escola Municipal de Música s'ha preparat tot un seguit  de tallers i propostes tant pels alumnes de l'Escola com per tots aquells que vulguin experimentar amb la música. De fet, segons Fàtima Hidalgo, directora del centre, "l'objectiu és que els alumnes de l'EMMA segueixin treballant durant l'estiu d'una manera més fresca i també oferir propostes diferents oberts a tot el poble".
Entre les novetats destacades trobem el Taller de música en colors, impartit per Anna Vizcarro i Laura Villar, del 13 al 17 de juliol. Una proposta destinada a nens i nenes d'entre 7 i 11 anys.
D'altra banda, pels alumnes més avançats, Sebastià Garcia ofereix el taller Creacions 2.0. Introducció a la composició musical per a grups de cambra. Tindrà lloc de l'1 al 6 de juliol.
També s'ofereix la possibilitat de familiaritzar-se amb un instrument tant casteller com és la gralla. Un taller impartit per la Fàtima Hidalgo que tindrà lloc l'1, 2, 3, 6, 7 de juliol. Es continuarà, d'altra banda, amb la sensibilització musical per als nens i nenes de la Llar d'Infants Xerinola i es farà una versió oberta a tothom a l'Ariparc durant el juliol.
Un altre taller destinat als més petits serà el de Jocs Musicals, impartit per Laura Villar i Anna Vizacarro el 13 i 17 de juliol. Una proposta destinada a nens i nenes den 3 a 8 anys.
Dins del programa també trobem propostes d'èxit com el Teatre Musical. Enguany centrat amb les coreografies i cançons d'ABBA, en concret Mamma Mia. Aquesta activitat es concentrarà el dissabte i diumenge 11 i 12 de juliol.
Tampoc faltarà el concert de banda, amb els professors Emilio Cabello i Juanma Marzà. Un concert en el qual hi participaran tres bandes del poble (Solfa Jove, Conjunt Instrumental Professional i a banda de la Cala). La cita serà el divendres 10 de juliol a la plaça Joan Miró.
Una altra proposta interessant és el conjunt de pianos. Una idea dirigida per Laura Villar que té com objectiu descobrir i aprendre a tocar en grup.
I una altra iniciativa diferent és el taller que porta per títol fem la pàgina web de l'escola de música que també va a càrrec de Laura Vilar.  L'activitat tindrà lloc del 13 al 16 de juliol.
Finalment, un altre dels tallers diferents és el que impulsen Charly Tomàs i Joan Marc Subirats que s'anomena Música de Festa: xaranga i batucada.
Tindrà lloc del 30 de juny fins al 3 de juliol. Si tot progressa adequadament es preveu des de l'EMMA fer el dia 3 una rua pel municipi per mostrar l'evolució dels alumnes en aquest món.
Per inscriure's o més info a emma@ametllamar.cat. També es pot passar per l'Escola de Música per tal de fer efectives aquestes inscripcions.


respostes a "Propostes refrescants aquest estiu des de l'EMM..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 755,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007