Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tradicional lliurament de coca i cava pel Carme a la Casa del Mar

11 . Jul, 2014 a les 09:53
per gfigueres a Ajuntament
2577 reproduccions
Des de la Casa del Mar de l'Ametlla de Mar ja ho tenen tot a punt per celebrar el dia de la patrona del mar, la Mare de Déu del Carme, amb el tradicional lliurament de coca i cava als pensionistes de l'entitat. Així el 14, per la tarda, i 15 i 16 de juliol de 09.30h a 12.30h es podrà passar a recollir  la coca i el cava. Com a requisit només cal estar al corrent de la quota de l'entitat. Una entitat que compta amb més de 500 socis.
"Només dir que tranquils, que hi ha coca per a tothom. Això sí voldria fer una crida per a què els socis portin al dia la quota anual perquè així puguem fer previsions de les coques i cava que necessitem. Si en sobren és una llàstima" subratlla Miquel Llambrich, president de la Casa del Mar.
A més, la Casa del Mar compta amb unes instal·lacions amb perfectes condicions i les quals poden acollir diversitat d'activitats. De fet, des de l'entitat, per tal de dinamitzar la participació a la Casa del Mar s'ha preparat un campionat de billar el 17 i 18 de juliol. "De moment tenim força gent apuntada però esperem més participació. Els interessats que es posin en contacte amb mi al 648453492", explica Joan Roviralta.
En aquesta línia, des de la Casa del Mar, s'estan preparant altres tornejos d'escacs i botifarra, entre d'altres. Així ,des de l'entitat, es demana a tothom que s'animi a participar.


respostes a "Tradicional lliurament de coca i cava pel Carme..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 217
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007