Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'IDECE organitza una caminada pel GR92

31 . Mai, 2013 a les 08:21
per gfigueres a La notícia del dia
3075 reproduccions
De 16 quilòmetres de recorregut, la caminada que tindrà lloc el 2 de juny, transcorrerà pel Camí de Ronda entre l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla.
El dia 2 de juny tindrà lloc una caminada pel GR-92 impulsada per l'Institut  per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre(IDECE), amb la Col·laboració dels ajuntaments de l'Ametlla de Mar, El Perelló, l'Ampolla i el Consell Comarcal del Baix Ebre.
Tal com ja es fa amb la bicicletada i la piraguada, l'IDECE, amb l'objectiu d'impulsar i promocionar els actius turístics relacionats amb la natura i el respecte amb l'entorn, ha afegit aquesta sortida al seu calendari d'activitats anual.
Segons Jordi Borràs, Director de l'IDECE, "Vam iniciar el camí amb la piraguada, la qual va tenir èxit de seguida. Posteriorment vam afegir la bicicletada per la Via Verda, que cada any compta amb més participants. I ara, hem decidit apostar per aquesta caminada que cobreix un trajecte d'estètica espectacular i de gran valor natural, que pensem que s'ha de promocionar com un actiu turístic que també té el seu públic".
La sortida està prevista a les 10 del matí des de la Plaça del Canó de l'Ametlla de Mar, tot i que per aquells que ho desitgin, l'IDECE ha previst la sortida d'autocars des de la Plaça Gonzalez Isla de l'Ampolla, on es faran les acreditacions, a partir de les 8 del matí.
El recorregut, conegut com el Camí de Ronda entre l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla, té una distància de 16 quilòmetres. La inscripció té un cost de 5€/persona i inclou l'assegurança de la prova, els avituallaments de sortida i intermitjos, a més del servei d'autobús des de l'Ampolla, vehicles de suport terrestre i ,evidentment, cobertura d'ambulàncies, metge i personal sanitari en cas de necessitat.
Els interessats han de fer la inscripció abans del 31 de maig trucant a l'IDECE : 977510546 o a través de la web www.idece.cat
El Consell Comarcal va crear un Pla d'Ocupació amb la participació de tres persones, que durant les setmanes prèvies s'han dedicar a arranjar i deixar a punt el traçat del Camí de Ronda, obrint el pas allí on no deixava la malesa i millorant-ne el recorregut.


respostes a "L'IDECE organitza una caminada pel GR92"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007