Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Josep Subirats 'Subi' serà l'entrenador del primer equip de La Cala la pròxima temporada

19 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
5325 reproduccions
Josep Subirats, més conegut com a 'Subi', serà el nou entrenador del primer equip de La Cala la pròxima temporada. L'exjugador de la Rapitenca, de l'Amposta i del Tortosa, i el fins ara tècnic del Juvenil rapitenc en categoria preferent, aterra després d'arribar a un acord amb la junta directiva.

Amb la incorporació de Subi, gran coneixedor del futbol ebrenc, la junta calera ja ha començat a treballar en la confecció de l'equip de la temporada vinent en la qual no hi serà Sam Garcia. Tot i l'interès perquè el calero tornés a l'equip, s'ha compromès amb el Tortosa, que jugarà a Primera Catalana, després de no renovar amb la Rapitenca.

El que si repetirà, després de tornar de la Rapitenca al final de la temporada passada, serà Josep Madrid 'Pepe', i s'està pendent de les darreres converses amb l'entrenador per assegurar també la continuïtat d'Alejandro Piñeiro, màxim golejador de l'equip la passada temporada amb 16 gols en 16 partits.

El president de la junta del futbol, Sergi Quintana, ha explicat que «Subi aposta pel planter, coneix a molts jugadors perquè els va tenir com alumnes, i vam poder arribar a un acord econòmic». Tal com ha confirmat ell mateix, la base de l'equip pel que fa a la gent de casa serà la mateixa, «tot i que s'esperen tres o quatre noves incorporacions».

Aquesta tarda hi ha una reunió entre l'entrenador i la directiva per acabar de planificar la plantilla de l'equip que continuarà jugant a la Tercera Catalana. Per altra banda, també es confirma que Juanjo Balfegó, exentrenador de La Cala o d'altres equips com el Deltebre, se'n farà càrrec de l'equip Juvenil calero.


respostes a "Josep Subirats 'Subi' serà l'entrenador del pri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007