Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El reciclatge de roba arriba a les urbanitzacions de la Cala

12 . Jul, 2012 a les 13:01 | 00:01:40
per gfigueres a La notícia del dia
2013 reproduccions
Cooperativa Roba Amiga, formació i treball, serà l'encarregada de recollir roba usada a les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar. En concret , des del passat divendres, 6 de juny, ja estan operatius els cinc contenidors. Tres a 3 Cales, un a Calafat, i un altre, a Marina Sant Jordi. Aquesta iniciativa s'ha pogut dur a terme gràcies a  un conveni amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que ha permès la cessió de terrenys i ha vist amb bons ulls aquest projecte. Cooperativa Roba Amiga es una empresa, que treballa per la Diputació de Tarragona, i que és dedica a l'acció social a través del reciclatge o venta de la roba usada. I és que aquesta activitat dóna llocs de treball a persones amb risc d'exclusió social i, a més, reinverteix en projectes d'ajuda i atenció a les persones. Cooperativa Roba Amiga compta amb una dilatada experiència ja que realitza el reciclatge de roba a diversos municipis de la província.

"Els contenidors s'han col·locat a 3 Cales, a les tres parts, tant baix, al mig com dalt. També se n'ha col·locat a la zona comercial de Calafat i a una illa de contenidors de Marina Sant Jordi. L'objectiu és que Cooperativa Roba Amiga reculli el màxim de roba i, així, col·laborar amb l'obra social que duu a terme aquesta empresa", explica Xavier Solé, Tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

En aquesta primera fase els operaris de la Cooperativa comprovaran el volum de roba que es recull per tal d'establir les rutines de recollida. Si la iniciativa té èxit es durà a terme a les urbanitzacions de Roques Daurades i Sant Jordi en una segona etapa.
Recordem que la recollida de roba ja fa temps que es realitza al nucli urbà a través d'HUMANA Fundació Poble per Poble, ONGD que treballa pe la protecció del medi ambient i el desenvolupament.


respostes a "El reciclatge de roba arriba a les urbanitzacio..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 756,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007