Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Junta del Futbol ofereix la renovació a Vilabrú i crea un equip a 4a Catalana

10 . Jun, 2016 a les 13:02
per gfigueres a La notícia del dia
1968 reproduccions
La Junta directiva de la secció esportiva de la SCER de qui depèn el 1r equip de futbol de La Cala ha fet un balanç molt positiu del que ha estat la temporada i el 5è lloc aconseguit, quedant-se a les portes de la promoció.
Amb la primera temporada al capdavant del club, la junta que va agafar les regnes de l'entitat el passat més de juliol ha volgut donar valor al que ha fet l'equip, just un any després de lluitar per al·ludir el descens fins l'última jornada de lliga, i més en una temporada que a la 3a Catalana s'han produït fins a sis descensos. Segons el president Carles Pagà, que deixa el càrrec per motius laborals, "ha estat una temporada més bona del que pensàvem i hem millorat la de l'any passat que era l'objectiu, amb gent de casa". Aquesta filosofia d'aprofitar les potencialitats dels jugadors locals seguirà essent el punt de partida de la pròxima temporada, tot i que Sergi Quintana, director esportiu del club calero, ha avançat que, "si algun jugador interessant que millori el que tenim aquí s'adapta a les mateixes condicions que els jugadors locals, no descartem alguna incorporació".
A més d'oferir la renovació a l'entrenador Marc Vilabrú, que segons Quintana " ha fet una feina excel·lent amb els jugadors que ja estaven aquí i els que hem recuperat que jugaven a fora", una de les prioritats serà la d'intentar mantenir el mateix bloc de jugadors, cosa que serà complicada després de la gran temporada que ha fet l'equip, tot i que considera que, "si la temporada passada no van tornar per diners, entenc que tampoc marxaran ara per diners".
Han anunciat la sortida de l'equip de Veterans de la disciplina del club i la creació d'un equip amateur que jugarà a la 4a Catalana on donar sortida als jugadors que no tinguin lloc al 1r equip i als que acaben el període de categoria juvenil i a l'hora assortir d'efectius el 1r equip en cas de baixes per lesió.
Pel que fa a l'equip juvenil han valorat la temporada que s'ha fet amb una plantilla molt curta destacant la Copa Primavera aconseguida a finals de maig, i van avançar que Miki Coronado serà substituït per l'Ignasi Llorens i assumirà la banqueta de l'equip de 4a Catalana.


respostes a "La Junta del Futbol ofereix la renovació a Vila..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007