Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La nova junta directiva del futbol renova la seva aposta per la gent de casa

06 . Jul, 2012 a les 11:10
per gfigueres a La notícia del dia
2122 reproduccions
La nova junta de la Secció Esportiva de la SCER ha explicat que el seu plantejament de cara a l'inici de la pròxima temporada, serà donar continuïtat a la filosofia de l'anterior junta directiva presidida per Sergi Consarnau, la de prioritzar la participació de la gent de casa i confeccionar un equip format exclusivament per futbolistes de l'Ametlla de Mar i procedents del planter.
Oficialment en marxa des de fa pocs dies, la nova junta presidida per Manel Llambrich, estarà formada per Jordi Cros, Joan Pere Llambrich, Joel Solé i Ramon Brull. A hores d'ara la seva principal preocupació és tancar l'equip que iniciarà la temporada, la qual tindrà lleugeres variacions respecte a l'anterior, per una banda, per les baixes de Tono, Juanma Margalef i Sam Figueres, que han deixat la pràctica del futbol, i les de Norbert Callau, encara sense equip i Sam Garcia que ha acceptat l'oferta de l'Ampolla a la 2a catalana.
L'anunci de Juanjo Balfegó de deixar el club després de tres temporades, va fer que la Junta directiva proposes el càrrec d'entrenador al perellonenc  Narcís Labòria, exjugador de La Cala i en les darreres temporades entrenador de l'Olímpic Móra d'Ebre. Segons Manel Llambrich, s'incorporen tres juvenils al 1r equip, el porter Gerard Cañagueral, que ja va jugar amb el primer el tram final del campionat, Ivan N'so i Domènech Duran Mingui, mentre que també es recuperarà a l'Àngel Balfegó, a l'Àlex Borràs i a l'Ivan Romeu, esperant també la recuperació de les seves respectives lesions de Dani Aixart i Manel Llambrich, i possiblement la de Genís Cañagueral.
Segons Manel, "seguirem amb la mateixa línia, treballant amb el futbol base i els xiquets del poble i aprofitant els valors que tenim. Ara amb la crisi la gent es fixa més amb el futbol base, però aquí al poble ja fa anys que es fa. Tot el que sigui aportar nois del poble al primer equip és bo".
Una de les novetats d'aquest any serà la posada en escena d'un segon equip en categoria juvenil. El fet que s'hagin ajuntat 33 jugadors en edat juvenil entre els que continuen a l'equip i els que han acabat el seu periple a les categories cadets de l'Àrea Municipal d'Esports, ha fet que el club s'hagi plantejat aquesta opció amb l'objectiu  que cap dels nois amb ganes de practicar el futbol, es pugui quedar fora.
Així, aquesta temporada, a manca de concretar amb la Federació Catalana la seva ubicació en les categories establertes, hi haurà Juvenil A, que serà entrenat per Marc Vilabrú i el Juvenil B que serà entrenat per Jordi Cros.
De moment ja s'han posat a la venda els abonaments de cara a la pròxima temporada, que inclouran també els partits de pretemporada,  l'equip començarà el dia 2 d'agost, al preu de 30 d'euros que es poden adquirir al bar del mateix camp de futbol.


respostes a "La nova junta directiva del futbol renova la se..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 746,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007