Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'actua a cala Vidre aportant sorra per regenerar la platja més afectada pels temporals del passat gener

09 . Mai, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1731 reproduccions
Després dels desperfectes ocasionats pels temporals de llevant, el Ministeri de Medi Ambient va posar en marxa els treballs de millora i regeneració de sorra a les platges afectades. Just abans de Setmana Santa, es van fer actuacions a les platges de Bon Capó, Pixavaques i a cala Pepo. També van fer treballs de millora a la platja de l'Alguer.

Però, entre els treballs pendents, quedava actuar amb aportació de sorra en un dels punts més afectats del litoral de l'Ametlla de Mar: cala Vidre. És la més afectada perquè el temporal, del passat gener, va fer desaparèixer gairebé tota la platja. A la vegada, també es reposarà sorra a la platja de l'Alguer, la de Sant Jordi, i a Calafató.

Tanmateix, també s'haurà de tornar a aportar material a cala Pepo. Amb aquestes obres, es preveu finalitzar les millores i tenir totes les platges en condicions per la temporada d'estiu. La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, ha explicat que «porten la sorra de la platja Cristal de Miami Platja, però també del port de Sant Jordi on havia entrat molta sorra».


respostes a "S'actua a cala Vidre aportant sorra per regener..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007