Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Costes reposa la sorra de les platges abans de la temporada d'estiu

16 . Mai, 2013 a les 12:34
per gfigueres a La notícia del dia
2736 reproduccions
Cala Vidre, Pixavaques, l'Alguer i Bon Capó van recuperar la imatge anterior als darrers temporals de llevant.
La direcció General de Costes i Medi Marí del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, va dur a terme al llarg de la passada setmana els treballs de reposició de sorra a diverses platges del municipi.
Els efectes dels temporals de llevant produïts durant aquests primers mesos de l'any, va afectar de manera important algunes de les platges del litoral Calero. Tant és així, que algunes d'elles presentaven una imatge deplorable, donada la manca de sorra.
Les platges en les que s'ha actuat han estat, l'Alguer, Pixavaques, Cala Vidre i Bon Capó on s'han dipositat 600m3 de sorra. Aquestes tasques tindran continuïtat en les pròximes setmanes a d'altres platges com Cala Pepo i la resta de platges Bandera Blava.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "durant aquest mes de maig es produirà una millora substancial, no només amb la feina de Costes, sinó també amb la que farà la brigada, amb l'objectiu de tenir les platges de la millor manera possible. Volem estar preparats pels visitants i per la gent del poble, ara que ja comença el bon temps".
Cal recordar també, que fa poques setmanes, l'Ajuntament va sol·licitar a la mateixa Direcció General, que arrangés els desperfectes que els aiguats de l'hivern havien provocat en diversos punts del GR-92, amb esllavissaments a la zona de les Salines i a Cala Vidre, on encara són visibles les grans roques caigudes a la sorra, despreses del talús.
Al mateix temps l'Ajuntament ha començat amb la posada al dia del mobiliari urbà i accessori de les platges, amb la repintada de les zones de fusta a Pixavaques i l'Alguer i la instal·lació de les dutxes, papereres, passarel·les i escales d'accés, així com  a la retirada de la posidònia oceànica que cobreix la sorra en moltes ocasions.


respostes a "Costes reposa la sorra de les platges abans de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 14
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007