Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Emoció i records en la tornada de les Majorettes caleres a Palamós

15 . Mai, 2017 a les 16:40
per drodriguez a La notícia del dia
2191 reproduccions
Amb el ritme de les cornetes i tambors, una trentena de Majorettes de l'Ametlla de Mar van desfilar, aquest diumenge al migdia, pels carrers de Palamós. Els records de molts caleros i palamosins van aflorar, recordant la primera actuació l'any 1975 pels carrers més cèntrics del futur municipi agermanat institucionalment.

Ara, 42 anys més tard, dues de les persones que formen el grup de Majorettes veteranes han reviscut aquells moments amb molta il·lusió i emoció. Es tracta d'una de les Majorettes, Rosa Garcia, i de l'impulsor de les Majorettes a la població, Vicenç Boquera, que ens relaten els sentiments viscuts en la tornada a Palamós.

La comitiva de Majorettes va estar acompanyada per la Banda de Cornetes i Tambors Verge Candelera, que van rebre de la mà del consistori palamosí una rebuda oficial. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha assegurat que l'actuació ha causat impacte entre els ciutadans, sobretot en els que van viure la desfilada anys enrere.

En aquesta línia, els actes socials continuaran el pròxim juny a Palamós, on la Banda de la Cala oferirà un concert de Festa Major el dia 25. Alhora, s'està treballant en quines seran les entitats del teixit cultural palamosí que viatjaran a l'Ametlla de Mar. Així ho reconeix l'alcalde calero, Jordi Gaseni.

Està previst que el pròxim mes de juny, Palamós aprovi en el seu plenari municipal l'acord d'agermanament amb l'Ametlla de Mar –acte que també haurà de celebrar el ple calero–, i que dugi a terme un nou acte institucional, en el marc de les pròximes festes de Sant Joan.


respostes a "Emoció i records en la tornada de les Majorette..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 733,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007