Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El primer equip de La Cala supera la primera setmana d'entrenaments amb la mirada posada al primer partit de pretemporada

08 . Ago, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1719 reproduccions
L'equip de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa que milita a la Tercera Catalana va començar el passat dilluns 1 d'agost els entrenaments de pretemporada sota la direcció tècnica de Marc Vilabrú, que repeteix com a primer entrenador per segon any consecutiu, de Xavi Borràs, que s'incorpora a la plantilla com a segon tècnic, i de Marc Pastó, que seguirà com a entrenador de porters. Una temporada que es presenta amb «molts reptes i que serà molt difícil» tenint en compte que hi ha equips «capdavanters» de Tercera Catalana que han reforçat les seves plantilles, i enguany hi ha cinc equips a la competició que han baixat de categoria i que «evidentment tenen els pressupostos preparats per tornar a Segona Catalana».

Amb la primera setmana de preparació física superada, tant al camp de futbol com també per diferents espais del municipi, i «que ha estat amb un component físic o condicional més exigent que la resta», l'equip treballa de cara a un intens mes d'agost on el primer equip s'enfrontarà a sis equips abans d'iniciar la competició. Precisament, abans que es disputi el primer partit de la temporada, tot l'equip va realitzar una estada dissabte al Càmping Ametlla, on van realitzar activitats de preparació per l'entorn natural de Santes Creus i després van desplaçar-se al camp de gespa artificial que disposa aquest establiment turístic.

«De moment tenim bones sensacions perquè els jugadors estan pujant a entrenar amb moltíssimes ganes i satisfets de la resposta dels jugadors» explica el primer entrenador, Marc Vilabrú, tot i que bona part de la plantilla no ha pogut assistir a tots els entrenaments per compromisos laborals. Una temporada, però, que comptarà amb baixes «sensibles». El míster espera que algunes es puguin recuperar i d'altres «entre dues aigües» a l'espera de si es poden reincorporar. Casos com el de Josep Madrid 'Pepe' que marxa a la Primera Catalana amb la Rapitenca, el de Manel Llambrich que no acaba de rehabilitar-se de la lesió al genoll –i que a més ha de ser pare–, o el de Sergi Callau que encara està recuperant-se de la lesió que va patir a la recta final de la passada temporada, fan que Vilabrú pronostiqui «un any molt difícil».

«Nosaltres treballem al 200% intentant preparar els jugadors perquè puguin competir i serà difícil repetir la campanya» però el primer entrenador és taxatiu dient que «no renunciarem a res i sortirem a guanyar a cada partit». La primera cita per l'equip calero serà dimecres a la tarda, a les 20.30 h, al camp de La Cala contra el Masdenverge, un equip de Quarta Catalana. La segona, dissabte a les 19.00 h, serà al camp del Camarles, un equip de Segona Catalana. Aquests seran els dos primers partits de pretemporada per al primer equip de la SCER l'Ametlla de Mar.


respostes a "El primer equip de La Cala supera la primera se..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 858,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007