Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Majorettes caleres tornaran a desfilar 42 anys després pels carrers de Palamós

12 . Mai, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
3228 reproduccions
L'any 1975, el grup de Majorettes de l'Ametlla de Mar va viatjar fins a Palamós en el marc d'una trobada institucional entre ambdós municipis per assentar les bases d'un agermanament. 42 anys després, i en el marc del recuperat procés d'agermanament, tornaran a desfilar pels carrers palamosins.

Serà aquest diumenge al migdia, i ho faran acompanyades al so de la Banda de Cornetes i Tambors Verge Candelera. Un centenar de caleres i caleros assistiran a aquest retrobament històric. L'actuació s'emmarca dins de la festa marítima 'Terra de Mar', que celebra Palamós aquest cap de setmana.

Aquest és el primer acte del futur agermanament, a banda dels pregons celebrats tant per les Festes Majors de Sant Joan a Palamós, com per les de la Candelera a l'Ametlla de Mar. Precisament, el regidor palamosí de Cultura i Patrimoni, Francesc Subirats, considera que els llaços entre les poblacions es reforcen amb aquestes activitats.

«És molt emocionant i també simbòlic en el sentit que això va passar fa molts anys, i els vincles entre La Cala i Palamós s'han mantingut en el temps pels llaços sanguinis, però darrerament estem impulsant aquest agermanament que fa que aquests llaços siguin més institucionals i que es reforcin amb el temps», detalla Subirats.

La cercavila encapçalarà una llarga llista d'activitats culturals que les dues poblacions estan tancant, on les associacions i entitats hi prendran el pols. A tall d'exemple, el regidor de Cultura de l'Ametlla de Mar, Vicenç Llaó, ha avançat que el 25 de juny, els palamosins gaudiran de l'actuació de la Banda de la Cala.

«La col·laboració entre els dos consistoris ha de ser vital durant aquests anys. Estic segur que aviat tindrem una delegació de Palamós amb alguna de les seves activitats culturals. De moment, el dia 25 de juny la nostra banda de música farà una actuació. Esperem que a poc a poc aquest agermanament vagi prenent forma i sigui una realitat», subratlla Llaó.


respostes a "Les Majorettes caleres tornaran a desfilar 42 a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 773,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007