Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

27 . Nov, 2014 a les 11:37
2463 reproduccions
l'Ajuntament  comunica que avui dijous dia 27 de novembre  a  les 6h de la tarda  hi ha convocat ple  ordinari a la sala de sessions de la casa de la vila  amb 13 punts a l'ordre del dia mes precs i preguntes.
El ple el podreu seguir en directe  per  aquesta mateixa sintonia, la Calartv als 107.3 de la FM o per internet, ametllamar.cat/ lacalartv

S'informa que dissabte dia 29 de novembre a les 5h de la tarda és farà un curs de rebosteria gratuït al centre d'interpretació de la pesca, per apuntar-se podeu passar per  Cifec Serafí Ferreteria. Places limitades.
La regidoria de joventut comunica que el dimarts dia 2 de desembre s'obre el període d'inscripció del Parc de Nadal per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.
 Tots els interessats poden passar a fer les inscripcions de 9h a 14h per la regidoria de festes i joventut al segon pis de l'ajuntament

L'Associació Dones Endavant comunica que el dia 16 de desembre és farà una excursió a Marina d'Or.
La sortida serà a les 8h del matí, des de l'oficina de turisme, és visitaran les bodegues ILDUM a Cabanes i les instal·lacions de Marina d'or en trenet
Per apuntar-se dilluns i dimecres de 3 a 6h de la tarda a la casa del Mar, el preu és de 13€.
És comunica que el proper dia 12 de desembre vindran a passar la ITV de la maquinària agrícola i el dia 7 de gener la dels ciclomotors, les persones interessades han de passar per les oficines de l'ajuntament a demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.
-La llar d' Infants Municipal Xerinola informa que    està elaborant un calendari amb els nens i nenes de la llar d' infants per col·laborar amb la Marató de TV3, ( enguany dedicada a les malalties del cor).
Tota persona interessada en adquirir-lo al preu de 12,50€, l'ha d'encomanar abans del dia 1 de desembre personalment a la llar d'infants, també per telèfon, al 977 49 37 10 o enviant un correu electrònic  a: xerinola@ametllamar.cat
 - La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que hagin de cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar que han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles quan fa vent.
- S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a incidencies@ametllamar.cat o al 977 45 60 00.
- La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 28 de novembre és  la farmàcia de Pedrola -Olivella.respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007