Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Back to school apropa la Unió Europea als alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera

04 . Nov, 2011 a les 12:48 | 00:01:16
per gfigueres a La notícia del dia
2025 reproduccions
Back to school, tornar a l'escola, aquest és el nom de la iniciativa promoguda per la Comissió Europea on funcionaris de la institució tornen als instituts i col·legis on van estudiar per tal d'explicar als alumnes la història de la Unió Europea, les institucions i oportunitats professionals. Aquesta iniciativa, es realitza a tota Espanya, durant la primera setmana de novembre, i va destinada a alumnes de tercer i quart d'ESO i primer de Batxillerat. Com a novetat aquest any s'han sumat al Back to School els funcionaris del Consell, del Comitè Econòmic i el Social.

La Núria Subirats, una jove calera que treballa a la Comissió Europea va ser l'encarregada, aquest dijous, d'apropar tota aquesta informació vinculada a al Unió Europea als alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.


"Aquesta iniciativa ens permet als treballadors de la Comissió Europea tornar als centres on hem estudiat i explicar-los què és la Unió Europea i les seves institucions. En el meu cas també ho he enfocat cap a programes europeus per la joventut que els puguin interessar", va explicar Núria Subirats.


Gràcies  a aquesta activitat, on participen una cinquantena de funcionaris voluntaris de la Comissió Europea; "Europa" arribarà a 6.500 alumnes d'edats compreses entre els 15 i els 18 anys.


respostes a "Back to school apropa la Unió Europea als alumn..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007