Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Back to school apropa la Unió Europea als alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera

04 . Nov, 2011 a les 12:48 | 00:01:16
per gfigueres a La notícia del dia
1193 reproduccions
Back to school, tornar a l'escola, aquest és el nom de la iniciativa promoguda per la Comissió Europea on funcionaris de la institució tornen als instituts i col·legis on van estudiar per tal d'explicar als alumnes la història de la Unió Europea, les institucions i oportunitats professionals. Aquesta iniciativa, es realitza a tota Espanya, durant la primera setmana de novembre, i va destinada a alumnes de tercer i quart d'ESO i primer de Batxillerat. Com a novetat aquest any s'han sumat al Back to School els funcionaris del Consell, del Comitè Econòmic i el Social.

La Núria Subirats, una jove calera que treballa a la Comissió Europea va ser l'encarregada, aquest dijous, d'apropar tota aquesta informació vinculada a al Unió Europea als alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.


"Aquesta iniciativa ens permet als treballadors de la Comissió Europea tornar als centres on hem estudiat i explicar-los què és la Unió Europea i les seves institucions. En el meu cas també ho he enfocat cap a programes europeus per la joventut que els puguin interessar", va explicar Núria Subirats.


Gràcies  a aquesta activitat, on participen una cinquantena de funcionaris voluntaris de la Comissió Europea; "Europa" arribarà a 6.500 alumnes d'edats compreses entre els 15 i els 18 anys.


respostes a "Back to school apropa la Unió Europea als alumn..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007