Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Trobada de Corals pel 25è aniversari de la Coral Verge Candelera

10 . Mai, 2013 a les 14:41
2727 reproduccions
Aquest diumenge dia 12 de maig tindrà lloc una trobada de corals de la demarcació de Tarragona, amb la participació com a amfitriona de la Coral Verge Candelera de l'Ametlla de Mar.

La Sala de la S.C.E.R serà a partir de les 7 de la tarda, l'escenari  del concert, en el que també hi intervindran com a corals invitades, la Coral Sant Miquel de Mont-roig del Camp, la Coral Vent de Dalt de Tortosa i la Coral de Porrera. Es dona el cas que aquestes Corals, inclosa la de l'Ametlla de Mar, estan dirigides pel mateix director, Joan Carles Blanch.
Segons Mª Teresa Moliné, integrant de la Coral Verge Candelera de l'Ametlla de Mar, "la passada tardor va fer 25 anys de la fundació de la nostra coral i vam pensar en organitzar un acte per commemorar-ho. Donat que el nostre director, també dirigeix tres corals més, vam pensar que seria bonic que entre les quatre corals poguéssim donar un concert i compartir un repertori. No es habitual i ens ho prenem com quelcom diferent i especial".

Aquesta robada s'ha organitzat amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Coral Verge Candelera, la qual fa pocs dies feia una crida als aficionats al cant, a integrar-se a l'entitat. Precisament per aquest acte de diumenge s'ha convocat a antics cantaires que junt amb l'anterior directora, Anna Vizcarro, interpretaran una cançó de l'antic repertori


respostes a "Trobada de Corals pel 25è aniversari de la Cora..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 243
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007