Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Artesania i comerç local a la 24a Fira Alternativa i a la II Fira del Comerç Local

10 . Abr, 2015 a les 09:24
per gfigueres a Ajuntament
1452 reproduccions
Artesania i comerç local a la 24a Fira Alternativa i a la II Fira del Comerç Local

Tot i el vent, la Fira Alternativa va comptar amb un gran flux de visitants que no es van voler perdre la cita. La II Fira del Comerç es va realitzar a la sala de la SCER per motius meteorològics.

La fira d'artesania per excel·lència a les Terres de l'Ebre celebrà la 24a edició amb un dia més. Així, des del 27 al 29 març, a la Plaça Nova es van poder conèixer productes com la melmelada, licors artesans; també altres de caire més tradicional com els tes artesanals i encens. No hi van faltar els embotits, formatges, pa i pastes ni tampoc els ungüents més naturals per a cuidar la pell.
Entre els 90 paradistes, un any més hi havia un 30% format per artesans i entitats del municipi. "Tot i que el temps no ens ha acompanyat gaire, ens ha visitat molta gent. Estem satisfets de poder mostrar una fira diversa i consolidada que, a més, compta amb una gran implicació de la gent del poble", explicava del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

I és que a la fira hi participen, també, diverses entitats del municipi, els Quintos de Festes, o, per exemple, l'AMPA de la Llar d'Infants Xerinola. De fet, des de l'AMPA es vol agrair la col·laboració dels restaurants i fleques que van col·laborar desinteressadament donant menjar. També, de les educadores de la llar i de tothom que va col·laborar degustant tot el que van oferir a l'estand.

Els encarregats d'aixecar el teló  de la fira van ser el Grup Dixie, de l'Escola de Municipal de Música, i la Banda de Cornetes i Tambors. Dissabte a la Plaça Joan Miró, petits i grans van veure el show del Capitán Galáktico. I a la tarda, a la mateixa plaça, hi va haver  l'actuació del grup de rock local Five in a row. El diumenge, a la Plaça Joan Miró, los Xics Caleros van oferir un taller i assaig obert. I a la tarda la població va vibrar a ritme de batucada Kalakatà.

A més, durant aquests dies es va poder fer passeig amb ruquets i jugar a les atraccions artesanes d'estètica marinera. Aquest any també, com ja és tradicional,  coincidí amb la fira la Trobada de Col·leccionistes de Xapes del Cava, a la Plaça Nova.

Recordar que, en el marc de la fira, diumenge es regalà la Panera Alternativa i també un sopar per a dues persones.


II Fira del Comerç Local
Aprofitant el reclam de la 24a Fira Alternativa, quinze comerços del municipi van mostrar els seus productes a la sala de la SCER per motius metereològics. Segons Albert Medrano, regidor de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar "aquesta fira permet mostrar al públic els productes de qualitat i proximitat que té el comerç del municipi".


respostes a "Artesania i comerç local a la 24a Fira Alternat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 11
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007