Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 23a edició de la Fira Alternativa sedueix als visitants i paradistes

25 . Abr, 2014 a les 10:31
per gfigueres a La notícia del dia
2385 reproduccions
Una vuitantena de paradistes van participar en la 23a edició de la Fira Alternativa que va tenir lloc el 12 i 13 d'abril a la Plaça Nova. A més, una vuitena d'entitats locals hi van ser presents. Destacar també enguany la forta participació local. I és que un 30% de paradistes eren de l'Ametlla de Mar. Segons el balanç fet per l'organització, prop d'un 90% dels paradistes van valorar positivament l'activitat de la fira artesanal. Només un 7% va expressar la seva insatisfacció en l'apartat de les vendes realitzades.
Aquest any, la gastronomia va tenir un pes especial a la fira sobretot amb la promoció de plats locals a través d'entitats com La Llopera de la Societat de Caçadors i els Quintos.
"La Fira Alternativa totalment consolidada genera activitat econòmica i promociona el municipi. A més, cada any evoluciona i sorprèn els visitants, per tant satisfacció des de l'Ajuntament", explica Eva del Amo, regidora de Cultura i Festes de l'Ametlla de Mar.
La Fira Alternativa aquesta edició ha ampliat els seus espais ja que a la Plaça Nova es concentraren les parades i activitats, però també es van realitzar activitats a la Plaça Joan Miró com l'activitat relaxant Dóna'm. I és que la Fira Alternativa cada any fa un pas endavant i augmenta el nombre d'activitats paral·leles a les parades. En aquesta edició  hi van haver conta contes, activitats relaxants, tallers de dibuix i com a novetat el passeig amb ruquets per als més petits. A més, no va faltar la música amb el grup Dixie de l'EMMA, el Grup de flautes de l'EMMA, i la batucadaKalakatà.
A més, aquest any com a novetat es van realitzar dos sorteigs. Així, una de les afortunades va ser Clàudia Samarra, que li va tocar una cistella amb tot de productes naturals obsequiats pels propis firaires participants. A més, es va sortejar un sopar, l'afortunada va ser Rosanna Cardona.
Finalment, recordar que en el marc de la Fira Alternativa el diumenge, 13 d'abril, a la Plaça Joan Miró va tenir lloc la Diada Castellera. La Cala va rebre els Minyons de Terrasa, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, i Los Xics Caleros.
Aquest cap de setmana també es va organitzar la 1a Fira del Comerç Local pels carrers per a vianants de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La 23a edició de la Fira Alternativa sedueix al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007