Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

22a edició de la Fira Alternativa

21 . Mar, 2013 a les 12:15
per otomas a La notícia del dia
2383 reproduccions
Els amants de l'artesania i els productes naturals tenen una cita a l'Ametlla de Mar aquest cap de setmana del 23 i 24 de març. Aquesta nova edició de la Fira comptarà amb la xifra rècord de 78 parades, 11 locals, que vora la Plaça Nova oferiran tot tipus de productes artesanals. Enguany aquest aparador de l'artesania a la Cala compta amb diverses novetats. La primera novetat la trobem en la gestió de la Fira que enguany ha estat des de la Regidoria de Medi Ambient. Tot i que la coordinació amb els paradistes ha anat a càrrec d'una empresa externa. Eva del Amo, regidora de Medi Ambient explicava que: "l'externalització de la coordinació dels paradistes ens ha permès des de la regidoria dur a terme la organització de la Fira i continuar amb les tasques de la regidoria diàries. A més, no ens ha augmentat la despesa pressupostada. De fet, als paradistes locals se'ls ha ofert avantatges. Se'ls ha mantingut el preu de els anteriors edicions i si feien la reserva abans del 31 de gener tenien un 15% de descompte. Als paradistes de fora se'ls augmentat molt poc el preu. Mostra de l'èxit és el nombre de parades".

Entre els productes artesanals que es podran trobar a la Fira també hi ha novetats. I és que hi haurà un parada de productes fets amb llet de burra, xocolata artesanal d'Agramunt, cervesa ecològica i un forn de pa ecològic. A més, els petits podran gaudir d'un Tiovivo ecològic que funciona amb pedals.

Durant la fira també hi haurà com és habitual, tallers a càrrec de la botiga de reciclatge de la localitat La Brúixola, animació amb Xarop de Canya, música i sorteig d'un sopar per a dues persones entre els visitants.


respostes a "22a edició de la Fira Alternativa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007