Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

24a Fira Alternativa a l'Ametlla de Mar

26 . Mar, 2015 a les 14:48
per otomas a Ajuntament
2388 reproduccions
Aquest divendres comença la Fira Alternativa a l'Ametlla de Mar. I és que la fira d'artesania per excel·lència a les Terres de l'Ebre celebra la 24a edició amb un dia més. Així, des d'aquest divendres fins diumenge, a la Plaça Nova es podran conèixer productes com la melmelada, licors artesans; també altres de caire més tradicional com els tes artesanals i encens. Per altra banda, l'artesania de roba i bijuteria segueix sent un reclam. No hi faltaran els embotits, formatges, pa i pastes ni tampoc els ungüents més naturals per a cuidar la pell.
Entre els 90 paradistes, un any més trobarem un 30% format per artesans i entitats del municipi. "Enguany tenim un dia més de fira perquè era una demanda dels paradistes que el divendres ja es troben al municipi. Així a la tarda ja podran començar a muntar les parades. Enguany podrem gaudir una miqueta més de la fira. Tot i que hi ha 90 parades en la distribució s'ha intentat que hi hagi espai suficient i que es pugui circular amb comoditat", explicava del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Els encarregats d'aixecar el teló  de la fira divendres a les sis de la tarda seran el Grup Dixie, de l'Escola de Municipal de Música, i la Banda de Cornetes i Tambors. Dissabte al migdia a Plaça Joan Miró, petits i grans no poden perdre's el show del Capitán Galáktico. I a les sis de la tarda a la mateixa plaça hi haurà l'actuació del grup de rock local Five in a row. El diumenge al matí, de deu a dotze a la Plaça Joan Miró, los Xics Caleros oferiran un taller i assaig obert. I a la tarda ressonarà la població amb la batucada Kalakatà.

A més, durant aquests dies es podrà fer passeig amb ruquets i jugar a les atraccions artesanes d'estètica marinera. Aquest any també, com ja és tradicional,  coincidirà amb la fira la Trobada de Col·leccionistes de Xapes del Cava, a la Plaça Nova.

Recordar que, en el marc de la fira, diumenge al vespre es regalarà la Panera Alternativa i també un sopar per a dues persones. Hi participaran tots aquells que omplin les butlletes que obtindran per cada compra realitzada a la fira.
Des de l'organització també es fa una crida a la participació a través de les xarxes socials, i, especialment a Instagram, a través de #AmetllaMarAlternativa #Ametllademarlikesyou.


respostes a "24a Fira Alternativa a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007