Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una vuitantena de parades participaran a la 23a edició de la Fira Alternativa

11 . Abr, 2014 a les 09:54
per gfigueres a La notícia del dia
2443 reproduccions
Un any més la Plaça Nova de l'Ametlla de Mar s'omplirà de colors, olors i artesania aquest cap de setmana 12 i 13 d'abril amb la Fira Alternativa. I és que una vuitantena de firaires hi participaran, a més d'una vuitena d'entitats locals. Destacar enguany, a més, la forta participació local. La Fira Alternativa, una fira totalment consolidada a nivell local i territorial, amplia aquesta vint-i-tresena edició els seus espais ja que a la Plaça Nova trobarem parades i activitats, però també es realitzaran activitats a la Plaça Joan Miró. La Fira, a més, cada any fa un pas endavant i augmenta el nombre d'activitats paral·leles a les parades. En aquesta edició  trobarem conta contes, activitats relaxants, tallers de dibuix i com a novetat el passeig amb ruquets per als més petits. A més, no faltarà la música amb el grup Dixie de l'EMMA, el Grup de flautes de l'EMMA, i la batucada Kalakatà.
" Aquesta fira és un repte pel volum d'activitat que representa. Totalment consolidada, és una fira dissenyada perquè gaudeixin grans i petits i on cada any s'intenta evolucionar"", explica la regidora de Cultura, Eva del Amo.
I és que des de l'organització, Blanca Pasqual, de l'empresa Management i Disseny d'espectacles, explica que "aquesta fira és concep com una proposta per a tots el públics".
A més, aquest any com a novetat es realitzaran dos sorteigs a la Plaça Nova, on els afortunats guanyaran una cistella amb tot de productes naturals obsequiats pels propis firaires participants.
Finalment, recordar que en el marc de la Fira Alternativa aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia  ala Plaça Joan Miró tindrà lloc la Diada Castellera. La Cala rebrà los Minyons de Terrassa, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, i Los Xics Caleros.
D'altra banda, recordar que aquest cap de setmana també s'organitza la 1a Fira del Comerç Local pels carrers per a vianants de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Una vuitantena de parades participaran a la 23a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007