Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Arriba una nova edició de la Tuna Race Balfegó

28 . Abr, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1867 reproduccions
Diumenge tindrà lloc una nova edició, la 6a, de la Tuna Race Balfegó, prova de natació a mar oberta dividida en dues distàncies: la de 5 quilòmetres que uneix les instal·lacions aqüícoles del Grup Balfegó i la platja de l'Alguer, que començarà a les 12 h del migdia, i una segona distància de 2,5 quilòmetres que transcorrerà entre les platges de Pixavaques i l'Alguer que començarà a les 10 h del matí, i que es podrà seguir la seva totalitat des del Passeig Marítim.

A més, cada vegada té més adeptes la Doble Corona, modalitat competitiva que consisteix a fer les dues proves. «Amb la Doble Corona hem guanyat competitivitat i nivell, ja que cada edició, són més els participants que la volen fer» explica Santi Pellejero, de Cima Dynamic.

Aquest any es calculen més de 400 participants entre els quals destaquen novament nedadors de la talla de Pol Gil o Jordi Bosch. Com a novetat aquest any l'organització ha recomanat als que facin la prova de 5 quilòmetres, que portin una boia amb la finalitat de millorar la seva visibilitat i condicions de seguretat, en cas que es giri mal temps.


respostes a "Arriba una nova edició de la Tuna Race Balfegó"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 124
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007