Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquatló Popular

29 . Jul, 2014 a les 13:14
per fcallau a La notícia del dia
2634 reproduccions
Dissabte tindrà lloc l'Aquatló Popular Tuna Race Balfegó
Una de les novetats serà la modalitat per equips, que permetrà repartir el recorregut entre dos participants amb l'objectiu de fer la prova més accessible als aficionats.

Dissabte dia 2 d'agost tindrà lloc al Passeig Marítim de l'Ametlla de Mar l'Aquatló Popular que aquest any, sota el patrocini de Tuna Race Balfegó i la posada en escena de Cima Dynamic, és la primera vegada que l'Àrea Municipal d'Esports externalitza l'organització.
Una prova esportiva que conté dos especialitats, la natació a mar oberta que tindrà lloc entre les platges de l'Alguer i Pixavaques i la cursa a peu, que es desenvoluparà al llarg de tot el Passeig Marítim i la zona del port pesquer.
Per aquest any l' organització ha previst  dividir l'Aquatló en dos nivells amb l'objectiu de fer-lo accessible al màxim de participants possible, amb un primer nivell consistent en una prova de natació de 500m i un recorregut de cursa a peu de 2.500m, i un segon nivell per a participants més preparats, amb 1 quilòmetre de natació a mar oberta i 5.000m de cursa a peu.
Aquest any una de les novetats serà la modalitat per equips, que permetrà fer la cursa amb la participació d'equips formats per dos persones, els quals poden dividir-se la prova al seu gust i un fer el recorregut de natació i l'altre el de cursa a peu.  Tal com ens explica Santi Pellejero, director tècnic de la prova, "hem volgut fer quelcom diferent i per això l'hem dividit amb dues modalitats, la primera de les quals va adreçada a gent més jove o gent que encara no està iniciada en aquest esport on les distàncies són més curtes i una segona modalitat per a gent amb més experiència, que ja fa esport més sovint que és la de 1.000 metres nadant i 5.000 corrent. A més, aquest any hi haurà la possibilitat per aquells que no els hi agrada nadar o al contrari ,no els hi agrada córrer, que ho puguin fer en la modalitat de relleus i fer cadascú la part que més els hi agrada".
Entre els participants està confirmada la presència dels Campions de Catalunya d'Aquatló, Albert Parreño i Anna Flaqué.
Les proves estan previstes que donin la primera sortida a les 18h de la tarda amb un gran ambient d'aficionats a l'esport i usuaris de les platges.


respostes a "Aquatló Popular"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007