Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Triatló

18 . Set, 2015 a les 13:18
per fcallau a La notícia del dia
1675 reproduccions
El Triatló Tuna Race Balfegó, el dissabte dia 19

Aquest dissabte dia 19 de setembre tindrà lloc la 2a edició del Triatló Tuna Race Balfegó a l'Ametlla de Mar, on s'espera la participació de més de 300 atletes. Una de les novetats d'aquest any serà que la prova es podrà fer en dos modalitats d'exigència, tal com explica Santi Pellejero, de l'empresa organitzadora Cima Dynamic i director esportiu de la Cursa, "com a novetat introduïm una nova distància, la Sprint, que donarà oportunitat a molta més gent que vol iniciar-se en el món del Triatló de fer-la amb distàncies més curtes que les de l'any passat".
Així, per una banda es podrà fer la distància olímpica, que suposa que els participants hauran de cobrir 1'5 quilòmetres de natació a mar obert, 40 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres més de cursa a peu. En total 51'5 quilometres de distància que es poden cobrir de manera individual o amb relleus per equips.
Per altra banda i menys exigent es pot fer la distància Sprint amb un recorregut de 750m de natació a mar obert, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu; quelcom menys de 26 quilòmetres que només es poden cobrir de manera individual.
En quant a la participació, aquesta edició s'espera la presència d'atletes de renom com Albert Pedreño, Anna Flaqué, que està tercera a la general del Campionat d'Espanya de Triatló i que fou la guanyadora de l'any passat, i d' Eva Wutti, ja classificada per a la final del Campionat del Món d' Iron Man.
Les proves de natació transcorreran entre les platges de l'Alguer i Pixavaques, les de cursa  a peu per tota la façana litoral entre el Passeig Marítim i la urbanització Roques Daurades, i la bicicleta bàsicament entre l'accés a la població, la C-3025, el Mas Platé i la Finca de Pons.
Paral·lelament tindran lloc dos activitats relacionades amb la natació a càrrec de l'Erika Villaécija. Dissabte tindrà lloc un clínic i diumenge una nedada de 3500 metres entre Sant Jordi i Pixavaques.
Restriccions de trànsit i aparcament
La Policia Local informa que a partir de les 23.00 h. del dia 18 de setembre quedarà prohibit l'estacionament a tot el Passeig Marítim, Ctra. Del Port, Avda. Batlle Pijoan i Avda. Hispano Italiana de l'entrada del poble fins el carrer Batlle Pijoan.
Així mateix hi haurà les següents restriccions de trànsit:
Dissabte de 15.30 h. fins 17.00 h. intermitentment hi hauran talls de trànsit a tot el Passeig Marítim, Ctra. Del Port, Avda. Batlle Pijoan, Avda. Hispano Italiana, carrer Mediterrani, TV-3025 i antiga N-340.
Al Passeig Marítim, Ctra. Del Port i C/ Mediterrani les restriccions es poden perllongar fins les 19.00 h.
S'habilitaran carrils d'entrada i sortida a la població i per poder agafar l' N-340 i l' AP7.
Tots els conductors que hagin de sortir de la població per la zona sud, ho han de fer per sota el pont de l'autopista.
Els veïns de la zona nord, hauran de sortir per la urbanització Les Tres Cales.
Els vehicles estacionats al centre urbà que durant la prova vulguin creuar el carrer batlle Pijoan, ho hauran de fer pel carrer Bruc.
Es recomana als veïns de la carretera TV-3025 i antiga N-340 que tinguin previst sortir amb els seus vehicles aquest dia, que ho facin abans de les 15.30 h.
Per qualsevol consulta poden trucar al telèfon de la policia local 977493949.
Es prega disculpin les possibles molèsties que es puguin ocasionar.


respostes a "Triatló"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007