Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Recoder anuncia un heliport a l'Ametlla de Mar en la seva visita al municipi

14 . Nov, 2011 a les 12:12 | 00:01:48
per gfigueres a La notícia del dia
2365 reproduccions
El passat dissabte, 12 de novembre, Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i el Delegat Territorial de Sanitat, Albert Gómez van visitar l'Ametlla de Mar. L'objectiu reunir-se amb l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí pel projecte de l'heliport. Una demanda que Martí va traslladar al conseller, amb el suport de Gómez, ja que aquesta infraestructura permetria atendre amb més celeritat les emergències, com les produïdes per accidents de trànsit. Cal recordar que en l'àmbit sanitari el CAP de l'Ametlla de Mar no ha sofert retallades gràcies a la gestió eficient del centre.

"Ens hem reunit amb l'alcalde de l'Ametlla de Mar per parlar sobre el projecte de l'heliport. Una infraestructura que em sembla raonable i m'he compromès amb l'alcalde a estudiar-la des del departament", va explicar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

D'altra banda, l'alcalde de l'Ametlla de Mar va aprofitar la reunió amb el conseller per parlar de diverses qüestions que l'inquieten, entre elles, l'estat deteriorat d'algunes zones urbanes del municipi. Martí va recordar que l'Ametlla de Mar es va voler acollir, en dues ocasions, a les ajudes de la Llei de Barris que l'anterior govern de la Generalitat van denegar. Enguany amb la situació de crisi no s'han convocat aquestes subvencions, però Recoder va explicar que en properes convocatòries el projecte calero seria mirat amb bons ulls.


respostes a "Recoder anuncia un heliport a l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 661,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007