Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cap de setmana esportiu amb la Tuna Race Balfegó

06 . Mai, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
1449 reproduccions
L'Ametlla de Mar viurà aquest cap de setmana la Tuna Race Balfegó. Diumenge es disputarà la prova de natació a mar obert des de les instal·lacions dels organitzadors, el Grup Balfegó, fins a la platja de l'Alguer. 5 quilòmetres de distància en la prova original i una segona prova de 2'5 quilòmetres de trajecte costaner des de la platja de l'Estany Tort fins a l'Alguer.

Aquest any són 300 els nadadors inscrits entre les dos proves i 85 d'ells faran les dos en busca de la Doble Corona. L'organització ofereix 650€ pel guanyador tant en categoria masculina com en femenina, 325€ pels segons classificats i 175€ pels tercers. La Cursa de 2,5 Km comença a les 10 del matí i la de 5 Km a les 12. Els participants començaran a arribar, depenent de l'estat de la mar, entre 50 i 60 minuts després.

El dia abans, dissabte, tindrà lloc la Triatló olímpica amb una versió Sprint més curta, a més de la Mitja Marató i una cursa de 10 quilòmetres. La Mitja Marató i la cursa dels 10 quilòmetres en un circuit eminentment urbà començaran a les 10.30 del matí, mentre que la Triatló Olímpica donarà la seva sortida a les 3 de la tarda i la Triatló Sprint a les 17.30h.

A més d'aquestes competicions, la piscina del CEM La Cala acollirà dissabte a partir de les 9 del matí el Swim Kids, activitat aquàtica i educativa destinada als més petits

Divendres a les 12 del migdia tindrà lloc l'inici d'un repte solidari de l'atleta d'ultra distància Pep Sánchez, amb l'objectiu de fer visible la malaltia de Dent, que entre el migdia de divendres i el vespre de dissabte recorrerà sense parar 10 quilòmetres nadant -anirà a les gàbies del Grup Balfegó i tornarà-, 420 quilòmetres en bicicleta i 84 quilòmetres de cursa de running. La seva arribada està prevista dissabte més o menys a l'hora de l'arribada de la Triatló.


respostes a "Cap de setmana esportiu amb la Tuna Race Balfeg..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 117
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007