Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Galetet acull dissabte l'Intercomarcal de Gimnàstica Rítmica

21 . Abr, 2017 a les 16:20
per drodriguez a La notícia del dia
1565 reproduccions
Aquest dissabte, 22 d'abril, els Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre tenen una intensa activitat amb el campionat de gimnàstica. El Poliesportiu Municipal Galetet de l'Ametlla de Mar serà l'escenari de la tercera jornada Intercomarcal de Gimnàstica Rítmica amb unes 250 esportistes del Baix Ebre i Montsià, des de prebenjamins fins a juvenils, d'acord als nivells A i B i amb la possibilitat de prendre part a la competició individual o de conjunts i grups.

La coordinadora de la Secció de l'AME, Tere Llambrich, explica que «arribem molt bé a la competició. Cal recordar que en l'anterior fase totes les gimnastes van pujar al podi. Estem amb moltes ganes de quedar be aquí al poble davant dels nostres. Més enllà de la pressió que suposa competir aquí al poble, intentarem fer-ho el millor possible i crec que podem millorar».

En total, seran 15 les gimnastes locals que competiran en les diverses categories. Alguns dels clubs participants seran el Club Gimnàstica Rítmica Ampolla, l'Escola Municipal de Rítmica Tortosa, el Club Xaloc i el Club Rapitenc de La Ràpita, Club Gimnàstica Amposta i Club Gimnàstic Sant Jaume i l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar.


respostes a "El Galetet acull dissabte l'Intercomarcal de Gi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 179
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007