Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

10 clubs participen, diumenge, a la Trobada Comarcal de Gimnàstica Rítmica

09 . Jun, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1416 reproduccions
Aquest diumenge tindrà lloc la 19a Trobada de Gimnàstica Rítmica Comarcal del Baix Ebre, a l'Ametlla de Mar, organitzada per la secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de la població.

El poliesportiu municipal Galetet acollirà l'escalfament a les 9 h i a partir de les 10 h començaran les actuacions. Segons Tere Llambrich, coordinadora de la secció, és una trobada que «sempre ens fa molta il·lusió, ja que no és de caràcter competitiu i és una oportunitat única d'unir tota la secció amb el grup de federades, el d'escolar i el d'iniciació».

Les gimnastes caleres mostraran les coreografies que al llarg de l'any han portat a competició i es podrà veure, tant l'actuació conjunta de tota la secció, com la que en els darrers anys protagonitzen les mares amb la seva participació.Enguany, els clubs invitats són, l'Ampolla, Sant Jaume d'Enveja, Rapitenc, Xaloc de la Ràpita, Gent Sana de Vinaròs, Hospitalet de l'Infant, Costa Daurada de Vila-seca, la Pobla de Mafumet i Vallirana.


respostes a "10 clubs participen, diumenge, a la Trobada Com..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 213
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007