Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

9 podis de la rítmica calera a l'Intercomarcal

31 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2301 reproduccions
Aquest passat dissabte la secció de gimnàstica rítmica de l'Ametlla de Mar es va desplaçar amb les gimnastes que competeixen als Jocs Esportius Escolars de Catalunya fins a la localitat d'Alcanar per disputar la 2a fase Intercomarcal. El resultat va ser un èxit per a la secció. Les caleres van assolir 6 podis individuals i 3 podis en la modalitat de conjunt.

En modalitat individual:
  • Carla Borràs Salvans, en categoria prebenjamí, en la 3a posició.
  • Diana Tomàs Casant, en categoria OPEN Benjamí, 1a posició.
  • Núria Bardí Llambrich, en categoria OPEN Infantil, 1a posició.
  • Anna Vila del Amo, en categoria OPEN Juvenil, 1a posició.
  • Mariona Tresserras López, en categoria OPEN Juvenil, 2a posició.
  • Paula Molina Moreno, en categoria OPEN Sènior, 1a posició.

En modalitat de conjunts:
  • El conjunt benjamí format per Cloe Gonzalvo, Delphi Olviol, Irene Gusils, Anna Vilabrú, Maria Ferreiro i Mariona Vila, 1a posició.
  • El duo prebenjamí format per Irene Escoda i Ashley Arias, 2a posició.
  • El duo infantil, format per Mar Colen i Paula Florido, 2a posició.

El mateix dia, la gimnasta federada Mariona Gallego de Gimbernat, tenia la seva 2a fase de la temporada a la localitat de Lloret de Mar, assolint l'11a posició d'entre més de 30 gimnastes, amb realitzar la seva coreografia amb el cèrcol. La Mariona és l'única gimnasta de la secció que competeix al nivell V de copa catalana després d'ascendir gràcies als resultats de la temporada anterior.

Tere Llambrich, coordinadora d'aquesta secció a l'AME, explica que «la competició va anar molt bé, ja que d'una manera o d'una altra, totes les gimnastes van pujar al podi. Va anar una mica millor que a la 1a fase, això vol dir que estan treballant bé i que volen millorar. Esperem que en la pròxima ocasió, que competim aquí al poble, puguem treure millors resultats».

Ara, la competició més pròxima serà el dissabte 1 d'abril on se celebrarà a Riudoms la 2a fase per a les gimnastes federades de nivell V. El dia 22 d'abril, el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà la 3a Fase del campionat Intercomarcal.

Taller de Setmana Santa

La Secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports ha organitzat del 10 a 13 d'abril, un taller de rítmica. Es farà al Poliesportiu Municipal entre les 10 i les 13 h a partir de 3 anys. El preu del taller, és de 25 €, tot i que les gimnastes abonades a l'AME pagaran només 10 €.


respostes a "9 podis de la rítmica calera a l'Intercomarcal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 649,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007