Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 13ª trobada de gimnàstica rítmica del Baix Ebre a l'Ametlla de Mar dedicada als països del món i en especial al Japó

23 . Mai, 2011 a les 11:45
per admin a Esports
2112 reproduccions
El passat dissabte 21 de maig, el Pavelló Poliesportiu Municipal acollí una nova edició de la ja tradicional Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre a L'Ametlla de Mar. L'acte, organitzat des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, amb l'inestimable col·laboració de les mares i pares de la Secció de Gimnàstica Rítmica de l'entitat i el suport del Consell Esportiu del Baix Ebre, comptà amb la participació d'onze entitats esportives procedents d'arreu de Catalunya, Andorra i el País Valencià, i prop de 150 gimnastes.
Les entitats participants varen ser el Club Gimnàstic Rapitenc, el Club Rítmica Xaloc (La Ràpita), el Club Gimnàstica Rítmica Amposta, el System Sport de Vinaròs, l'Associació Esportiva Pare Manyanet (Reus), La Salle de Reus, el Salou Club Esportiu, el Club Rítmica Penedès, el Club Rítmica Vilafranca, el Club Rítmica Serradells (Andorra) i la Secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar.
La jornada s'inicià a les deu del matí amb una representació d'actuacions diverses que traçaren un recorregut per la Gimnàstica Rítmica des dels seus inicis fins l'alta competició. La Trobada, que pretén un caire desenfadat i no competitiu, comptà amb les actuacions de destacades gimnastes que participen als Campionats d'Espanya de Base i també de les més petites que s'inicien en aquest esport. Enguany, la temàtica de la Trobada ha estat els Països del Món i, en particular, el Japó donats els difícils moments que travessen a causa de la crisi econòmica agreujada al Japó pels terratrèmols soferts. La Secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, amb el protagonisme implícit de les mares de les gimnastes, han pretès amb la Trobada transmetre l'alegria de la infància i   la il·lusió dels més petits com a exemple a seguir per a sortir dels moments difícils.
El decorat de la Trobada, amb alguns dels principals monuments de les diferents civilitzacions presidits per una gran bola del món, va centrar la darrera de les actuacions dedicada a les músiques del món on totes les components de la secció participaren representant una música, caracteritzades de diferents nacionalitats; aquesta darrera actuació, conjuntament amb la que van compartir ballant mares i filles de la Secció de Rítmica de L'Ametlla de Mar tancaren una nova edició que es situa al calendari anual amb força i és present a moltes entitats d'arreu de Catalunya, el País Valencià i Andorra.


respostes a "La 13ª trobada de gimnàstica rítmica del Baix E..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 214
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007