Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar acumula més d'un milió de metres pel Dia Mundial de l'Activitat Físic

11 . Abr, 2011 a les 09:02
per admin a Esports
1364 reproduccions
El passat dimecres 06 d'abril L'Ametlla de Mar, a través de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, l'Àrea Municipal d'Esports i el Complex Esportiu Municipal CEM La Cala, es va adherir al Dia Mundial de l'Activitat Física. Des de l'any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial "insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia 'Move for Health' (Per la teva salut, mou-te) per promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar". El missatge principal a transmetre és: Al menys, 30 minuts d'activitat física moderada cada
dia. La proposta de la OMS prové d'una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilenya Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundoque aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d'uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món. Des de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar es van preparar dues campanyes paral·leles; la primera, a través de la difusió del missatge conjuntament amb uns consells per tal d'acumular 30 minuts d'activitat física al dia en les nostres tasques quotidianes, que es va repartir entre tots els usuaris de les instal·lacions esportives municipals; i la segona, mitjançant l'Activitat portada a terme al CEM La Cala "Acumula metres pel Dia Mundial de l'Activitat Física" on es van registrar tots els metres realitzats pels usuaris del Complex en les modalitats de natació, spinning, bicicletes estàtiques, cintes de córrer i elíptiques de que disposa. Cal destacar els espectaculars resultats aconseguits en un sol dia que foren els següents:
· SALA SPINNING (bicicletes spinning): 637.780 m.
· SALA FITNESS (bicicletes estàtiques, cintes de córrer i elíptiques): 403.750 m.
· PISCINA (natació): 57.600 m.
TOTAL: 1.099.130 m (1.099,13 km).
Una vegada més, s'ha demostrat que L'Ametlla de Mar és un poble on l'esport forma part important de les nostres vides.


respostes a "L'Ametlla de Mar acumula més d'un milió de metr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 18
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007