Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar acull la 3ª jornada intercomarcal de gimnàstica rítmica dels JEEC amb la participació de més de 150 gimnastes

11 . Abr, 2011 a les 14:13
per admin a Esports
1682 reproduccions
El passat diumenge 10 d'abril, el Pavelló Poliesportiu Municipal de L'Ametlla de Mar acollí la 3ª Jornada Intercomarcal de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius en Edat Escolar de Catalunya entre les comarques del Montsià i el Baix Ebre. Més de 150 participants i prop de 600 familiars prengueren part en la competició que tingué lloc des de les 8 del matí a les 5 de la tarda. Les entitats participants foren el Centre Esportiu Canareu (Alcanar), el Club Rítmica La Sènia, el Club Rítmica Xaloc (La Ràpita), el Club Gimnàstic Rapitenc, el Club Gimnàstica Rítmica Amposta, l'Escola Municipal de Tortosa i l'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar. La competició abraçava els nivells A i B en modalitat individual i conjunts en categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet-juvenil. Cal destacar el bon paper realitzat per les caleres que van puja al podi fins a 5 ocasions diferents. Al lliurament de trofeus hi van assistir el Sr. Josep Rodrigo i Panisello, President del Consell Esportiu del Montsià, i el Sr. Albert Medrano, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar. Aquest últim va voler felicitar totes les esportistes caleres pel seu esforç i agraí als Consells Esportius del Montsià i el Baix Ebre, haver confiat una vegada més en L'Ametlla de Mar per tal d'allotjar esdeveniments esportius d'interès territorial que, apart de projectar la imatge del municipi, ajuden a dinamitzar el turisme i l'economia locals.


respostes a "L'Ametlla de Mar acull la 3ª jornada intercomar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007