Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els allotjaments de l'Ametlla de Mar registren més d'un 90% d'ocupació durant la Setmana Santa

19 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1516 reproduccions
Setmana Santa històrica a la població. Els allotjaments turístics han omplert les places disponibles en més d'un 90%, una ocupació mai registrada abans per aquestes dates. Els hotels han registrat ocupacions pròximes al 95%, i els càmpings ho fan fet en un 92%. El bon temps ha estat un dels factors determinants perquè els visitants decidissin allotjar-se a l'Ametlla de Mar durant els dies festius.

La satisfacció entre els empresaris és molt bona, que en conjunt vaticinen una alta ocupació durant el punt màxim de la temporada turística, els mesos de juliol i agost. És l'exemple de l'Hotel Ametlla Mar, que de moment té més reserves que l'any passat segons ha explicat el seu director, Antonio Sánchez. Afegeix també la procedència dels allotjats al seu establiment aquests dies.

Mateixa perspectiva pel sector dels càmpings que continua en creixement. Durant divendres i dissabte, el Càmping Ametlla va registrar els seus màxims tant en bungalous com en parcel·les. El seu director, Miquel Roca, que alhora és el representant de l'associació Càmpings Tarragona a les Terres de l'Ebre, explica que tots els establiments de la demarcació estimen un estiu excel·lent en ocupació.

Aquesta bona ocupació ha permès que tant el sector de la restauració com de les activitats turístiques hagin treballat intensament. De fet, molts restauradors expliquen que han omplert els seus menjadors durant els dies de Setmana Santa. També destacat és el creixement de l'aparcament Escoles Velles en un 165%, en comparació a 2016, que s'ha omplert dels vehicles dels turistes.


respostes a "Els allotjaments de l'Ametlla de Mar registren ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007