Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ocupació dels hotels a l'agost frega la plena ocupació

01 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1399 reproduccions
L'ocupació turística d'aquest estiu a l'Ametlla de Mar ha estat del 90,85%, un 5,70% superior a la de l'estiu passat. Si bé, al mes de juliol, aquesta ocupació es va quedar en un 87,04%, al mes d'agost s'ha enlairat fins al 94,66%.

Concretament, si ens centrem en el mes d'agost, els hotels han registrat pràcticament plena ocupació amb un 98%, els apartaments i xalets llogats per les immobiliàries, el 95% i els càmpings el 91%. Per altra banda, en el mes de juliol, l'ocupació dels hotels va ser del 90,87% mentre que la dels càmpings del 83,25% i la de les immobiliàries del 87%.

Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha afirmat que «l'increment de l'ocupació que hem notat és positiva, sobretot, pel contacte que hem tingut amb els professionals i la gent que viu directament dels hotels, càmpings i immobiliàries, pel que fa a llits i lloguer d'apartaments turístics. Hi ha un increment a l'agost i al juliol molt positiu, ja que és constant en els anys».

Gaseni ha destacat que aquestes dades «ens dóna pistes del que oferim, ja que aquest estiu hem fet una anàlisi de les mancances i coses a millorar per tal d'acollir de la millor manera els visitants». 

En aquest sentit, l'alcalde no perd de vista el bon setembre que vam tenir l'any passat, «ara cal veure com es comporta el mes de setembre, ja que tot i que l'ocupació baixa considerablement, es produeixen una sèrie de visites que són importants, amb la voluntat d'allargar la temporada de cara als serveis turístics, sobretot, els caps de setmana» ha afegit. 

D'aquesta manera, Gaseni espera «que enguany al setembre, també es produeixi un increment al setembre, que sigui proporcional al que hem tingut al juliol i l'agost».

Respecte a xifres d'anys anteriors, el 90,85% d'ocupació d'aquest estiu és superior al 85,15% del 2016, el 83,86% del 2015 i el 76,80% del 2014.respostes a "L'ocupació dels hotels a l'agost frega la plena..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 48
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007