Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els establiments hotelers i les immobiliàries tenen bones previsions d'ocupació de cara a aquest estiu

23 . Jun, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1618 reproduccions
Bones sensacions per aquesta temporada turística tenen els allotjaments turístics de l'Ametlla de Mar, que ja tenen vora un 75% de les places reservades per aquest estiu. En concret, per aquests pròxims dies -entre la revetlla de Sant Joan i les Festes Majors de Sant Pere- els establiments hotelers tenen reservats un 70% de llits disponibles, entre hotels i càmpings. Una xifra que esperen incrementar amb les reserves de darrera hora. Són dades facilitades a l'Àrea Municipal de Turisme, que també indiquen que els principals mercats són l'espanyol, als hotels, i el francès, a càmpings i habitatges d'ús turístic.

De cara als mesos de juliol i agost, on s'espera la màxima afluència, les xifres són molt altes al juliol, on en el sector del lloguer d'apartaments i xalets veuen una recuperació i de moment, ja tenen un 50% reservat. Aquesta xifra es queda curta al mes d'agost on algunes immobiliàries tindran un 100% d'ocupació. A més, expliquen que els habitatges que hi ha al nucli urbà, durant la primera quinzena d'agost estan pràcticament plens. Respecte a hotels i càmpings, l'ocupació també és força elevada.

«Sembla que tindrem una bona temporada turística, els caps de setmana d'aquesta primavera han estat prou bons i tenim que les reserves són molt bones per al juliol i podem tenir un agost excel·lent» explica el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, que assegura que estan en contacte constant amb els hotels, càmpings i immobiliàries per analitzar les previsions d'ocupació en funció de les reserves. Llaó espera que els esforços que realitzen en promoció turística tinguin «la seva efectivitat» que de moment confirmen «les bones prediccions de cara a aquesta temporada 2016».

La Cala es promociona a Guipúscoa i al sud de França amb les Viles Marineres
Amb dues campanyes, realitzades entre maig i juny, adreçades a Guipúscoa i al sud de França, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona busca arribar a aquests dos mercats de proximitat i d'especial interès per a les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre. A Guipúscoa s'han realitzat diverses accions en ràdio, premsa escrita i una campanya on-line, i al sud de França la campanya ha comptat amb accions en ràdio i on-line. Per tancar la campanya a Guipúscoa, periodistes d'aquesta àrea i dos influents bloguers van visitar l'Ametlla de Mar, i la resta de poblacions adherides, aquest mes de juny. «Estem en constant promoció» sentencia el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.


respostes a "Els establiments hotelers i les immobiliàries t..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 33
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007