Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala registra aquest juliol una ocupació d'un 76,8%, la mateixa que l'estiu del 2014

04 . Ago, 2016 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1599 reproduccions
La Cala continua creixent en ocupació al juliol i es consolida com a destinació turística. Així ho constaten les xifres d'aquest primer mes de l'estiu, on el municipi ha registrat un 76,8% d'ocupació en hotels, càmpings i habitatges d'ús turístic. Un creixement de prop de 4 punts respecte a 2015, i un 11% més si ho comparem amb 2014. És a dir, que 3 de cada 4 places d'allotjament estaven ocupades aquest juliol. A més, la mitjana d'ocupació d'aquest mes és la mateixa que hi va haver en total a l'estiu del 2014 «que justifica i consolida aquesta pujada que estem tenint durant aquests dos anys» explica el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó. El sector, per tant, compleix les previsions que tenia a principis de mes amb una reserva d'un 75% de les places disponibles.

Si la primera quinzena d'aquest mes els hotels omplien un 86% dels seus llits, a la segona tocaven el cartell de complet amb un 97% d'ocupació en els seus establiments. Unes xifres una mica més lleugeres en el cas dels càmpings i habitatges d'ús turístic que els primers 15 dies van registrar una ocupació que va superar el 50%, però que la resta del mes va ser d'un 80% en el sector de lloguers i un 85% en el dels càmpings –els bungalous van arribar fins a un 90% d'ocupació–. Donades aquestes dades, i amb les reserves realitzades, el sector d'allotjament turístic de l'Ametlla de Mar estima que l'ocupació serà d'un 95% en total aquest agost, tot i que algunes immobiliàries ja han penjat el cartell de complert per aquest mes.

«Esperem superar el 84% d'ocupació de l'any 2015»
subratlla Llaó analitzant les previsions que ofereixen els establiments hotelers i les immobiliàries. «Confiem que aquestes dades del mes d'agost ratifiquin la tendència a l'alça que anem tenint des del 2014, i que continuem liderant el turisme a les Terres de l'Ebre com hem fet fins ara» donat que l'Ametlla de Mar és el municipi que més recapta de la taxa turística de les comarques ebrenques. Per al gerent de l'Àrea de Turisme, les dades d'ocupació del juliol són un estímul per «continuar treballant, sense abaixar la guàrdia, perquè el sector turístic es consolidi com un gran actiu i una de les fonts més important d'ingressos».


respostes a "La Cala registra aquest juliol una ocupació d'u..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007