Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'igualen les millors xifres de participació en la celebració de la 29ª diada de la bicicleta

02 . Mai, 2011 a les 13:28
per admin a Esports
1087 reproduccions
El passat diumenge 1 de Maig, una data que s'ha convertit en tot un referent pels aficionats a la bici al pobla de "La Cala", es va portar a terme una nova edició de la Diada de la Bicicleta, que amb aquesta arribava a les 29 edicions, continuant al capdavant, només superada pel Vendrell, com la més antiga de tota la província.
Aquesta iniciativa, sorgida en un inici d'un grup reduït d'aficionats al ciclisme, s'ha convertit en una jornada festiva que aglutina al llarg de la seva realització no només actes merament esportius sinó també altres de gastronòmics i populars.
En aquesta ocasió, tot i que en un principi les condicions climatològiques no semblaven ser les més adients, la participació fou excepcional, igualant xifres rècords. Així en destaquen 150 inscrits i uns quants més que s'afegiren paulatinament a la festa, d'entre els que, com sempre, en ressalten la gran quantitat de components de la Secció de Ciclisme de l'Àrea Municipal d'Esports.
D'aquesta forma, tocades les 9 del matí, i amb tots els presents lluïn la camiseta que commemorava una vegada més l'acte, arrancava la marxa. Tanmateix no tots pogueren aconseguir l'objectiu final de recórrer els 6 quilòmetres i mig que separen el centre de la vila del Mas Platé i hagueren de finalitzar la pujada ajudats pel cotxe de l'organització que tancava la llarga filera de ciclistes, si bé val a dir que aquest any també foren menys els que requeriren l'assistència i més els valents que es preparen a consciència, demostrant així el seu bon nivell de condició física.
Seguidament, al voltant de les 10 del matí, i amb l'arribada dels últims ciclistes, es donava inici a la tradicional, i desitjada per molts, sardinada popular que premiava l'esforç dut a terme i marcava l'inici de les activitats programades.
En un primer moment serien els més petits els protagonistes i els primers en encetar la participació amb les curses tot terreny. Seguidament i a pocs metres d'on finalitzaven aquestes es va organitzar la cursa infantil, on els menors de 7 anys competien per veure qui feia primer els vora 150 mts del trajecte.
A continuació, una de les curses que major seguiment té i que any rere any es consolida dins la programació d'aquesta diada. Es tracta de la cursa d'adults, de la que "els bikers" en són una peça fonamental, i que en aquesta ocasió va tornar a arribar a la vintena de participants, d'entre el que també cal destacar la presència de 3 dones.
I d'aquesta manera arribàvem a les voltes del migdia, moment en que es portarien a terme la resta d'activitats destinades pels més petits, és a dir, la cursa d'eslalom, les curses lentes, el futbol bike i els jocs medievals.

I amb tot finalitzat, i abans de sortejar la bicicleta que aniria a parar a mans de Pilar Sogues,  l'Alcalde de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Andreu Martí; el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Albert Medrano; i els delegats de la secció, Pere Samarra i Xavi Basallote, lliurarien a tots els guanyadors els premis pertinents, entre els que en destaquen l'atorgat a Ione Balfegó i Manel Tajes, com a participant més jove i més gran respectivament.
Amb tot, les activitats continuarien par la tarda, en aquesta ocasió amb caràcter popular amb el dinar multitudinari com a inici d'aquesta típica festa a base de jocs tradicionals. En aquest sentit, el mateix Albert Medrano "volia donar les gràcies a tots els assistents per aquest nou èxit de participació i, com no a l'Associació Mas Platé Rural, als veïns de la zona, a la Policia Local, al SUM i a la Regidoria d'Obres i Serveis per la seva col·laboració".


respostes a "S'igualen les millors xifres de participació en..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 2 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007