Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club Patí l'Ametlla de Mar competirà diumenge al Campionat Comarcal del Baix Ebre

10 . Mar, 2017 a les 11:00
per drodriguez a La notícia del dia
1608 reproduccions
El Club Patí l'Ametlla de Mar participarà aquest diumenge, 12 de març, en la primera jornada del Campionat Comarcal del Baix Ebre de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars, que se celebrarà al pavelló d'esports del Perelló. En total, hi participaran més de 170 patinadors –19 dels quals de la població– d'acord a les categories convocades, des de patufet fins a juvenil i amb els corresponents nivells.

«Hi ha nervis per a diumenge perquè per a molts és la primera competició. Si anem amb les mateixes ganes i motivació que entrenen, segur que farem un bon paper. Penso que almenys la meitat dels patinadors passar a la següent fase» ha explicat la monitora del club, Nerea Bertomeu. Els caleros competiran amb patinadors del Perelló, de Deltebre, de Jesús i de Tortosa.

L'elevada participació –en individual, grups i shows–, farà que la competició es faci en jornada partida, de matí des de les 9.00 h i a la tarda a partir de les 15.30 h, amb els seus respectius lliuraments de premis, a migdia previst al voltant de les 14.00 h i a la tarda cap a les 19.45 h. El campionat està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre, l'Ajuntament del Perelló, i el suport del club local.


respostes a "El Club Patí l'Ametlla de Mar competirà diumeng..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007