Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Estrena esperançadora del Club Patí La Cala en competició oficial

11 . Mar, 2016 a les 10:17
per gfigueres a La notícia del dia
1914 reproduccions
El Club Patí La Cala va assolir uns bons resultats en la seva primera presència oficial en un campionat comarcal. Diumenge es va disputar al poliesportiu del Perelló la primera de les jornades puntuables pel Campionat Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, amb la presència de cinc patinadores del recent creat club calero i on els resultats van demostrar que, tot i que encara hi ha molt marge de millora, s'està treballant en la bona direcció.

Cal destacar la 1a posició de Mariona Prades Arenas en la Categoria Infantil C.  Victòria Beza Cruz es va quedar a un pas del podi en la categoria Aleví C a l'assolir una 4a posició, mentre que Paula Danta Brull es va classificar 6a. Les més petites, Hanna Pallarés Parramon i Gina Monforte Arqués, a la categoria Prebenjamí C van classificar-se 12a i 18a respectivament.

Segons Josue Lidón, entrenador del club, "els resultats ens han animat i han fet animar els pares. Hem parlat i ens esforçarem perquè de cara a la pròxima jornada de Tortosa puguem portar més representants del club a competir. A més va ser un dia de convivència molt bonic entre tota la gent del club".
La segona jornada del Campionat Comarcal tindrà lloc el 24 d'abril a Tortosa.


respostes a "Estrena esperançadora del Club Patí La Cala en ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 653,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 149
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007