Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament amplia l'horari de la deixalleria i demana la col·laboració ciutadana a l'hora de llençar la brossa

06 . Ago, 2013 a les 13:02
per otomas a La notícia del dia
3328 reproduccions
Durant el període estival  a causa de l'augment de població també augmenten els residus, les escombraries. Per aquest motiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i en concret des de la Regidoria de Governació s'han posat en marxa diverses accions.
Així, s'ha ampliat l'horari de la deixalleria de deu del matí a la una de la tarda i de tres de la tarda a dos quarts de set  (sis i mitja) del vespre. D'altra banda, l'Ajuntament té un servei bimensual de recollida d'andròmines a domicili. Només cal trucar al 977 45 60 00 i donar l'adreça. Així, el segon i darrer divendres de mes es recullen les andròmines a les cases que ho hagin sol·licitat.
Per tal de fer més difusió d'aquesta informació  l'Ajuntament col·locarà enganxines als contenidors amb els horaris dels serveis.
D'altra banda, es demana la col·laboració  a la ciutadania per tal que es llencin les escombraries a partir de els vuit del vespre, sobretot als contenidors no soterrats. A més, s'ha fet arribat una carta informativa als comerços, bars i restaurants. "Hem enviat una carta informativa als comerços bars i restaurants per tal de recomanar-los que llencin les deixalles correctament. És a dir, en bosses i dins dels contenidors. En cas de ser cartró cal que estigui plegat per tal d'optimitzar recursos. També demanem la col·laboració de tothom per tal que es llencin les escombraries a partir de les vuit del vespre per tal d'evitar males olors", explica el Regidor de Governació, Antoni Montagut. A més, si un ciutadà  llança la brossa fora dels contenidors segons el Regidor de Governació es sancionarà amb la corresponent multa.
D'altra banda, pel que fa a les seves responsabilitats en relació a la via pública Montagut ha explicat que la nova ordenació de la circulació entre les dos puntes de la balustrada marítima, és a dir, la prohibició d'aparcament, té com objectiu facilitar el passeig vorejant la façana marítima. Una façana que caracteritza el municipi i que l'obre al port i al mar.


respostes a "L'Ajuntament amplia l'horari de la deixalleria ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007