Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Circ sobre rodes al Festival de patinatge

09 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1757 reproduccions
El Club Patí l'Ametlla de Mar ha organitzat aquest dissabte a les 19.30 h, a la pista de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, el I Festival de Patinatge, que sota el lema, Circ Sobre Rodes, dedicarà al món del circ.

A més dels 35 components del club, els quals, protagonitzaran una actuació conjunta, també s'han convidat diversos clubs del territori, com el grup del Perelló, un altre de Deltebre i un grup show d'Alcover.

Tal com explica Maria Martí, membre de la junta del Club, «primer hi haurà una actuació conjunta dels nostres patinadors i després, cada grup farà la seva actuació. Serà un festival diferent i divertit perquè la gent s'ho passi bé».

El Club Patí l'Ametlla de Mar sorgeix de l'extinció del Club Patí La Cala i es dedica exclusivament al patinatge artístic. Actualment hi ha 35 patinadors de diverses categories. Aquest any han estat presents a les competicions comarcals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i a la competició federativa catalana.

Precisament a primers de juliol, tindran l'últim compromís oficial en el Trofeu de la Federació Catalana a Reus, on participaran 10 patinadors locals.


respostes a "Circ sobre rodes al Festival de patinatge"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007