Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un podi del patinatge calero en el comarcal del Perelló

17 . Mar, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
2383 reproduccions
El patinatge artístic escolar del Baix Ebre va viure el passat diumenge, 12 de març, la primera jornada escolar al pavelló del Perelló, amb una alta participació propera als 200 patinadors pertanyents a cinc entitats: Club Patí Dertusa, Club Patí Deltebre, Club Patí Jesús, Club Patí El Perelló, i per primera vegada del Club Patí Ametlla de Mar.

Dividits per categories i nivells, i amb una instal·lació plena de públic tant al matí com a la tarda, els patinadors van desenvolupar els exercicis que vénen marcats a la normativa tècnica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i que permeten als jutges avaluar les seves actuacions.

Aquesta primera participació es va saldar amb un podi, el de Hannah Pallarès en la categoria Benjamí A. «S'ho van passar tots molt bé tot i els nervis, en veure molta gent mirant-los i molts participants. A més no estaven acostumats a la pista de parquet i els va fer una mica de por», explica l'entrenadora, Nerea Bertomeu.

«Era la primera participació oficial, però esperàvem unes puntuacions més altes i millors llocs a la classificació. Ara tindrem una segona oportunitat a la segona fase i crec que coneixent la competició, tenen molt clar que volen fer un millor paper», ha destacat. La segona prova tindrà lloc el pròxim 22 d'abril, a Tortosa.


respostes a "Un podi del patinatge calero en el comarcal del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007