Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acomiada les seves Festes Majors de la Candelera 2017 amb un gran èxit de participació en tots els actes

06 . Feb, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1797 reproduccions
Les Festes Majors de la Candelera 2017 van posar punt final aquest diumenge, després de gaudir intensament, des del passat 1 de febrer, d'una cinquantena d'actes populars. Tot i que el temps ha estat irregular, amb algunes estones de fort vent i lleugeres precipitacions, la regidoria de Festes ha pogut realitzar totes les activitats previstes.

Les caleres i caleros han participat activament de la Festa Major, destacant la gran afluència de públic a actes com la solemne processó, la degustació de tonyina roja amb el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries; la Festa Cubana o les cercaviles de les Majorettes, reunides en exclusiva per aquesta Candelera.

Per exemple, i a l'espera del tancament de totes les xifres, des de l'organització apunten que vora 1.500 persones van gaudir del concert dels Manel, Pepet i Marieta, i Nautilus el passat dissabte a la nit, omplint l'envelat de Festa Major. En aquest escenari es va donar el tret de sortida a la Candelera, marcada pel procés d'agermanament amb Palamós.

Recordem que l'alcalde d'aquest municipi, Lluís Puig, va ser el pregoner de la Candelera 2017. Aquest és un dels aspectes que destaca l'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que assegura que la gent ha participat moltíssim en els actes, i destaca la recuperació d'una manera «molt especial» de celebrar la Festa Major.

Qui també han viscut aquests dies amb molta intensitat, són els Hereus, Damisel·les i Pubilles. Precisament, amb melancolia, la Pubilla Major de la Candelera 2017, Roser Balfegó, diu que aquesta setmana de festes ha estat «emocionant» i alhora reconeix que canvia la percepció quan es representa a tot un poble.

La regidoria de Festes ha fet un especial agraïment a totes les entitats, associacions i col·lectius que han fet possible la realització de les Festes Majors i sobretot felicitant a la gent del poble per l'alta participació. Els millors moments de la Candelera 2017 es poden recuperar a través de la pàgina web www.lacalartv.cat.


respostes a "La Cala acomiada les seves Festes Majors de la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 203,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007