Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, serà el pregoner de la Festa Major de la Candelera 2017

16 . Gen, 2017 a les 17:15
per drodriguez a La notícia del dia
3687 reproduccions
Queden pocs dies perquè arribi la Candelera 2017 i ja es van coneixent alguns dels detalls que formaran part d'aquestes pròximes festes majors. El passat divendres a La Cala Ràdio, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, va donar a conèixer qui serà el pregoner d'enguany. L'escollit enguany és l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, amb motiu del procés d'agermanament d'ambdós municipis.

Després que, el passat mes de juny, Gaseni fos l'encarregat d'obrir les Festes Majors de Sant Joan de Palamós, ara serà Puig qui oferirà el discurs en el pregó de l'1 de febrer i serà el convidat d'honor a les Festes Majors de la Candelera de l'Ametlla de Mar. Unes festes, on hi haurà una forta representació de la vila palamosina.

«Tindrem l'honor que l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, estigui entre nosaltres i sigui qui llegeixi el pregó. Teníem moltes ganes que ens acompanyessin, després que La Cala estès present en les seves festes i pensem que havíem de correspondre, i calia involucrar-ho amb totes les activitats que farem aquí. Per exemple, amb la visita del primer equip del Palamós el dia 2 de febrer» explica l'alcalde Jordi Gaseni.

D'altra banda, també va donar a conèixer que un dels plats forts de la Festa Major serà el concert que oferiran la nit de dissabte, 5 de febrer, a l'envelat els Manel, acompanyats per Pepet i Marieta, i el grup local Nautilus. La regidoria de Festes ja ha posat en marxa la venda d'entrades anticipades on-line, al preu de 13 euros, a la pàgina web de l'Ajuntament. La pròxima setmana es podran comprar presencialment.


respostes a "L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, serà el prego..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 747,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007