Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Roser Balfegó és la Pubilla Major de la Candelera 2017

28 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2216 reproduccions
Roser Balfegó, representant de la Banda de Cornetes i Tambors, serà la Pubilla Major de la Candelera 2017. Dissabte al vespre va sortir escollida en l'acte d'elecció de les Pubilles i Damisel·les per la pròxima Festa Major de l'Ametlla de Mar.

L'acompanyaran Àngels Rabaza, representant de l'Associació de Veïns de Calafat, com a 1a damisel·la i Cristina Martos, de la colla castellera Los Xics Caleros com a 2a damisel·la.

Després de l'acte, la que serà Pubilla Major de la Candelera 2017, Roser Balfegó, explicava que no esperava ser escollida. «Quan han dit el meu nom m'he posat molt nerviosa i m'he emocionat molt perquè representar al teu poble ha de ser molt especial. Crec que ho viuré molt i també tindré responsabilitat perquè hauré de representar a tot el poble» reblava.

En el cas de les petites, la pubilla infantil és Nerea Navarro, representant de la Coral Verge Candelera; la 1a damisel·la infantil serà la Gina Monforte, de la Colla del Jabalí La Llopera, i la 2a és l'Alexia Danta, de l'associació Dones Endavant. Enguany també, i com a novetat, s'escollia Hereu Major que és Marcel de Gimbernat.

El regidor de Festes, Vicenç Llaó, va avançar en el seu discurs que el pròxim any es recuperarà l'envelat de les festes i també va enumerar el protagonisme especial que tindrà Palamós en la Festa Major de la Candelera 2017, donat el procés d'agermanament amb aquesta població.

Durant l'acte també es va fer la presentació dels Quintos nascuts l'any 1997, i un homenatge a totes les pubilles i damisel·les de la Candelera 2016. En total, la pròxima Candelera comptarà amb 15 pubilles grans, 16 petites, 13 hereus i 48 quintos.


respostes a "Roser Balfegó és la Pubilla Major de la Candele..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 7 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 922,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007