Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Adrià Figueres serà el candidat del PP

16 . Abr, 2015 a les 13:26
per otomas a La notícia del dia
2521 reproduccions
Adrián Figueres Bargalló serà el candidat del Partit Popular a l'alcaldia de l'Ametlla de Mar, un cop ha estat ratificat per la junta electoral provincial del partit. Figueres compta amb una dilatada experiència política, de fet ja estat regidor a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. "És un  repte difícil, inesperat. Però a la vegada, torno amb ganes a la política activa amb el partit que vaig començar, i al partit que sempre he estat. L'objectiu és poder aportar, mitjançant el nostre programa electoral, un canvi radical en quant a la manera d'entendre la política municipal", explica el candidat popular.
Figueres, de 54 anys i dedicat a l'assessoria immobiliària, es marca com a principals objectius fer del municipi "un referent turístic a tot el territori". "El turisme estem convençuts que és una de les eines que més hem d'utilitzar pel desenvolupament de la Cala. Tenim tot el potencial. Hem de tenir la capacitat i les ganes de treballar per convertir l'Ametlla de Mar en un referent turístic amb lletres majúscules", subratlla Figueres.
Entre les altres línies de treball també proposa la creació de llocs de treball "de manera immediata mitjançant el desenvolupament del polígon industrial i la incentivació de la inversió", i el "desbloqueig de tota la problemàtica urbanística actual".


respostes a "Adrià Figueres serà el candidat del PP"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007