Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Diada de l'Arrossejat compleix 30 anys

10 . Oct, 2014 a les 12:41
per gfigueres a Ajuntament
2723 reproduccions
Un dels pilars de les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja (10 al 26 d'octubre) és la Diada de l'Arrossejat, que tindrà lloc aquest diumenge, que enguany arriba a la 30a edició. Aquesta diada gastronòmica comptarà amb el concurs d'arrossejat , la mostra de vins de la DO Terra Alta, i els tastets de peix. A més, es podran realitzar degustacions, per cinc euros. Com és habitual, hi haurà premis pels guanyadors del concurs de l'arrossejat. En concret, sis premis de 150 euros. Així una quarantena de participants cuinaran en dos torns, com és habitual. I és que a partir de les deu del matí i fins a les dues de la tarda la flaire d'arròs i peix omplirà el port de la Cala.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "volem que aquestes jornades sumin valor al destí gastronòmic en el qual s'ha convertit l'Ametlla, a més, de promocionar el peix de llotja i de qualitat, que no és altra cosa que suport total als pescadors. A més, volem destacar les complicitats existents entre el sector de la restauració, afegint el maridatge de la DO Terra Alta, i les diverses administracions que hi col·laboren com l'Agència de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre. Enguany, de manera molt especial, ja que la Diada de l'Arrossejat que compleix el 30è aniversari".
Menús gastronòmics i tapes
Del 10 al 26 d'octubre 8 restaurants del municipi realitzaran uns menús amb el peix blanc com a protagonista. El Bella Cala, Bambalina, el Pescador, La Serra, Lorena, el Mestral, l'OH! Mar, i la Plaça Nova oferiran menús de 16 a 35 euros amb postres i beguda inclosos. Les Jornades es van presentar divendres 26 de setembre al Centre d'Interpretació de la Pesca amb la presència de l'alcalde Andreu Martí, el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, de l'adjunt al gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Albert Folch i del regidor de Turisme, Vicent Martí.
D'altra banda, es repeteix l'experiència del TAPAMAR, TAPABLANCA. Així 21 bars (l'Ancla, l'Ariparc, Cal Mansanet Black Smith, Ca'l Pinxo, Glop, Fòrum, Iru's Pub, La Cova, L'Arpó, el Mosset, No Stress, Parisien, Pica Pica,  a Xalar, Aixopluc, Cafè Xavier, Poniente, Clàssics, Geladeria del Mar, Petit Cafè, i el Pierrot) oferiran per 2,50 oferiran tapa més beguda.
Aquest diumenge en el marc del concurs de l'Arrossejat també s'aprofitarà per lliurar el premi als guanyador de l'anterior edició del TAPABALAVA, Bar Ca'l Pinxo.
A més, paral·lelament, tindrà lloc la trobada castellera amb los Xics Caleros, els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Reus. També, el CIP acollirà l'exposició fotogràfica, Bèsties Marines de Joan Gil Raga.


respostes a "La Diada de l'Arrossejat compleix 30 anys"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007